Dienstverlening gemeente Jabbeke

De gemeente Jabbeke is er voor jou, ook in tijden van corona. De dienstverlening voor dringende zaken verliep tot op vandaag steeds op telefonische afspraak. Vanaf heden kan je bij onze gemeentelijke diensten opnieuw terecht voor alle dienstverlening, dus ook voor de niet-prioritaire zaken.

OCMW / Sociaal Huis

De dienstverlening geschiedt zoveel als mogelijk per telefoon (050/81 01 80), mail ocmw@jabbeke.be of via andere elektronische wegen.

De permanentie in het OCMW wordt tijdens de week gegarandeerd door 2 personeelsleden sociale dienst. Indien een burger een dringende hulpvraag heeft die niet via telefoon of mail kan geregeld worden dan is bij uitzondering persoonlijk contact met een maatschappelijk assistent(e) mogelijk. Een afspraak dient telefonisch aangevraagd te worden. Het opladen van de budgetmeter voor gas of elektriciteit blijft elke werkdag mogelijk van 8u30-12u30 en van 13u – 17u.

OCMW JABBEKE GARANDEERT VERDER HAAR DIENSTEN AAN HUIS

De verschillende thuiszorgdiensten werken verder. De dienstverlening poetsdienst, huishoudhulp, groendienst, maaltijdbedeling en MMC blijven aangeboden worden. Het personeelsteam wordt voorzien van mondmaskers, handschoenen, en ontsmettingsgel. Dit is één van de maatregelen om bij te dragen tot de gezondheid en veiligheid van alle gebruikers. Ale hulpen kijken uit naar de werkhervatting. Het is hun grootste betrachting om terug op de meest kwalitatieve manier van dienst te zijn.