Lokale handelaars en bedrijven

Maatregelen en informatie Ondersteuning Take-away/afhaal Info over andere handelszaken Nuttige links

Maatregelen en informatie

De regering kondigde op 17 maart extra maatregelen aan om de coronaverspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen gaan in vanaf 18 maart (12u) tot en met 5 april. Wat Unizo zeker weet, vind je hieronder (laatste update: 21/3 - 11u30).Elk item is een link.(Bron: Unizo)

Ondersteuning

De coronacrisis treft niet alleen individuen maar ook onze economie. Zo zijn tal van lokale handelaars noodzakelijkerwijs gedwongen om hun zaak te sluiten. Er wordt dan ook gepoogd om de handelaars die nog mogen openblijven, optimaal te ondersteunen. Vandaag kregen de voedingswinkels, bakkers, slagers en apotheken stickers ter verduidelijking van de maatregelen en social distancing.

Net als bij hinder wegens openbare werken komt er een premie voor handelaars, horeca, zelfstandigen en dienstverleners die door deze verplichte sluiting getroffen worden.Wil je deze info zodra beschikbaar in je mailbox ontvangen, laat jouw gegevens via www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/corona-hinderpremie achter.

Take-away/afhaal/webshop

Hieronder kunt u een lijst vinden van handelszaken die een take-away, levering aan huis, afhaalpunt of webshop organiseren, die bij ons op vandaag zijn gekend. Staat u nog niet tussen de lijst, stuur dan een mailtje naar jeugddienst@jabbeke.be.

  • OKay - Jabbeke
  • Tel: 050/81 50 42
  • Email: /
  • Website: www.okay.be

Info over overige handelszaken

Hieronder kunt u een lijst vinden van handelszaken die een webshop of afhaalpunt organiseren, die bij ons op vandaag zijn gekend. Staat u nog niet tussen de lijst, stuur dan een mailtje naar jeugddienst@jabbeke.be.

Nuttige links