HEROPSTART SPINNINGLESSEN - WIJZIGING LOCATIE NAAR SPC HOF TER STRAETEN
Wegens de coronacrisis werden de spinninglessen vanaf half maart on hold gezet. Ondertussen werd er niet stilgezeten en is er na overleg met de lesgevers vastgesteld dat de voorziene spinningruimte in het Vrijetijdscentrum Jabbeke te klein en te weinig verlucht is om in alle veiligheid en volgens de coronavoorschriften spinninglessen te geven.

Er werd uitgekeken naar een aangepaste locatie, waarbij besloten werd dat er in het Vrijetijdscentrum Jabbeke geen ruimte meer beschikbaar was die hiervoor in aanmerking komt. Uiteindelijk werd gekozen voor de theaterzaal van het SPC Hof ter Straeten als de meest geschiktste ruimte om deze sport verder te organiseren in deze periode.

De spinning zal vanaf maandag 28 september terug van start gaan in de theaterzaal van het SPC Hof ter Straeten te Varsenare en dit met dezelfde lesgevers.
 • maandag 20u: hervatting op 28 september
 • dinsdag 20u: hervatting op 29 september
 • woensdag20u: hervatting op 30 september
 • donderdag19u: hervatting op 1 oktober

Deze lessen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur en er wordt niet gewerkt met een bepaalde doelgroep.

Zoals de vorige jaren wordt er verder gewerkt met het kleven van stickers in het aanwezigheidsboek, deze stickers zijn ook steeds geldig voor de fitness te Jabbeke. Opgelet: in het boek moet je vanaf heden je naam en gsm nummer noteren.

De beste manier van werken om deel te nemen aan de spinning is op voorhand een sticker kleven in het boek dat in het EHBO-lokaal (overdag) en in de cafetaria ('s avonds) van het SPC Hof ter Straeten aanwezig zal zijn. Dit kan niet telefonisch of per mail.

De aanwezigheidslijsten zullen vanaf maandag 21 september klaarliggen in het SPC Hof ter Straeten.

De kostprijs voor inwoners van Jabbeke bedraagt €5 per losse beurt of €30 voor 10 beurten. Niet-Jabbekenaren betalen respectievelijk €8 en €50.

De stickers zijn te koop in de cafetaria en de bibliotheek van het Vrijetijdscentrum Jabbeke en in de cafetaria van het SPC Hof ter Straeten.

Wil wegens de coronacrisis met volgende maatregelen rekening houden in het SPC Hof ter Straeten:
 • De sociale distance van 1.5 m is op iedere moment en plaats verplicht te houden.
 • Ontsmetten bij het binnen en buitengaan van het complex en de zalen.
 • Gebruikte materiaal ontsmetten.
 • Liefst geen gebruik maken van kleedkamers en douches.
 • Wie niet sport of zit in de cafetaria is verplicht om een mondmasker te dragen.
 • De ouders of begeleiders van de kinderen kunnen enkel aanwezig zijn in de inkom (waar ook een mondmasker verplicht is) of nemen plaats in de cafetaria.
 • Er worden geen toeschouwers bij sportactiviteiten of trainingen of lessen toegelaten. Zij kunnen wel in de cafetaria zitten.

Voor verdere vragen kunt u steeds contact opnemen met de sportdienst via het telefoonnummer 050/80 02 06 of via 0496/59 51 14.(laatst gewijzigd:17-9-2020)
Nieuws /