Leven > Sociaal Huis (OCMW) > Buurthuis

BUURTHUIS DE POST
Door de gemeenteraad werd beslist om het vroegere lokale postsorteercentrum in gebruik te nemen als buurthuis. Buurthuis de Post wordt als dienstencentrum uitgebaat met de medewerking van OCMW Jabbeke. Met het buurthuis wordt gepoogd om de burgerparticipatie bij het lokaal sociaal initiatief te betrekken.

Het buurthuis de Post werd ingericht met financiële middelen uit de realisatie van het inbreidingsproject Jabbeke, waarbij een meerwaarde beoogd wordt voor de kern van de gemeente Jabbeke.

Het Buurthuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9u30 tot 16u30 (op vrijdag vanaf 9u). Dagelijks kunt u genieten van verse soep, croque-monsieurs en gebak.

In het Buurthuis heeft u volgende mogelijkheden:
  • mogelijkheid tot gezelschapsspellen spelen
  • dagelijks een aantal kranten
  • iedere dinsdag kaartnamiddag
  • gratis gebruik van een computer

WARME MAALTIJD IN HET BUURTHUIS


Op dinsdag en donderdag kan er een warme maaltijd genuttigd worden voor de democratische prijs van €8. Voor deze prijs ontvang je een kom soep, een hoofdgerecht en koffie/ thee/warme chocomelk. Reserveren dient te gebeuren twee werkdagen op voorhand in het buurthuis zelf of via het nummer 0496 59 53 10. U kunt het menu steeds raadplegen in het Buurthuis. Klik hier voor het menu voor juli en het menu voor augustus.

NIEUW!!!


Vanaf 1 maart kun je in het Buurthuis ook een warme maaltijd verkrijgen op maandag en vrijdag bestaande uit soep, hoofdgerecht en dessert. Ruddersstove biedt een lekkere, gevarieerd en gezonde menukaart aan (ontdek er alles over via https://www.maaltijdzorgplatform.be/Diensten/Maaltijden).