Bestuur > Communicatie > Publicaties > ActiviteitenAgenda

ACTIVITEITENAGENDA JABBEKE/DIGITALE EN FYSIEKE BANNERSBekijk hier de editie juni 2024 van de ActiviteitenAgenda.
Bekijk hier de editie juli 2024 van de ActiviteitenAgenda.


Opgelet: het activiteitenformulier van het e-loket is niet meer in gebruik. Alle activiteiten die door de organisatie/organisator zelf worden ingegeven, worden overgenomen van de Uitdatabank van Vlaanderen (www.uitdatabank.be). Gelieve daar uw activiteiten in te geven. Een korte handleiding van hoe dit werkt kun je hieronder in de videohandleiding vinden.

De ActiviteitenAgenda Jabbeke:
  • is een maandelijkse publicatie waarin alle activiteiten kunnen worden opgenomen tussen de eerste en laatste dag van de publicatiemaand
  • is een uitgifte van het Lokaal Bestuur Jabbeke
  • wordt huis-aan-huis bedeeld tegen het einde van de maand voorafgaand aan de publicatiemaand
  • wordt telkens afgesloten om 17u30 op de vooravond van de 10de van de maand voorafgaandelijk aan de publicatiemaand (indien de 10de van de maand op een zaterdag, zondag of maandag valt, wordt de ActiviteitenAgenda afgesloten op de voorafgaande vrijdagavond)

De redactie van de ActiviteitenAgenda beslist over de opname van activiteiten in de ActiviteitenAgenda en over de inlassing van eventuele extra ruimte. Er worden in de ActiviteitenAgenda enkel activiteiten geplaatst die betrekking hebben op de publicatiemaand, tenzij de beschikbare ruimte in de ActiviteitenAgenda aanvullende publicaties toelaat.

De activiteiten die worden gepubliceerd in de ActiviteitenAgenda:
  • moeten ingericht worden op het grondgebied Jabbeke of worden ingericht door een Jabbeekse vereniging
  • moeten toegankelijk zijn voor alle geïnteresseerden
  • mogen geen commercieel karakter hebben

Inkomgelden, tombolaprijzen en dergelijke, worden niet gepubliceerd. Lessenreeksen of activiteiten die op een vast tijdstip terugkeren, worden enkel vermeld bij aanvang van de reeks. Enkel sportwedstrijden van de eerste ploegen die plaatsvinden op het grondgebied Jabbeke kunnen worden gepubliceerd.

Activiteiten die worden ingericht of worden ondersteund door de lokale overheid krijgen voorrang in de publicatie.

Meer informatie?

050/81 02 05

communicatiedienst Jabbeke