Omgeving > Planologie > De renovatiecoach

EEN ENERGIECOACH VOOR UW RENOVATIEBEGELEIDING DE RENOVATIECOACK HELPT U ALS ONAFHANKELIJK EXPERT -

Zijn de kosten voor elektriciteit, aardgas of stookolie ook voor u een dure aangelegenheid? Heeft u er al aan gedacht om uw woning energiezuiniger te maken, maar weet u niet waar te beginnen? Vervangt u nu best eerst de ramen, isoleert u beter eerst het dak of investeert u best in een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep? Om een duidelijk antwoord te krijgen op deze belangrijke vragen heeft de gemeente Jabbeke een renovatiecoach aangesteld die werkzaam is bij de WVI (West-Vlaamse Intercommunale). De renovatiecoach helpt u als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet u gericht op weg.

 WAT IS RENOVATIEBEGELEIDING? 

De renovatiecoach komt na afspraak bij u op bezoek en zal na bespreking omtrent uw wensen ook verschillende opmetingen uitvoeren, waaronder een gevelscan met een warmtebeeldcamera. De renovatiecoach maakt tenslotte een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan en vraagt in samenspraak met u enkele offertes aan.

 VOOR WIE? 

De renovatiecoach wil vooral 60-plussers in oudere woningen begeleiden, maar het spreekt voor zich dat iedereen die zijn of haar woning wil renoveren aanspraak maakt op gratis advies! De woning waarvoor u renovatiebegeleiding aanvraagt moet echter wel gelegen zijn op het grondgebied van Jabbeke. Het aanbod is tevens enkel geldig voor eigenaars, niet voor huurders. Huurders die hiervoor interesse hebben kunnen hun verhuurder vragen om contact op te nemen met ons.

 KOSTPRIJS 

De begeleiding door de renovatiecoach wordt u gratis aangeboden door de gemeente Jabbeke.

 ENKEL OP AFSPRAAK 

Wenst u een gratis en volledig vrijblijvend advies voor renovatie van uw woning of wenst u meer informatie over het project? Neem contact op met Jan Dekeerle via het inschrijvingsformulier www.wvi.be/nl/aanvraag-renovatiecoach-jabbeke of stuur een mail naar renovatiecoach@jabbeke.be. De renovatiecoach neemt daarna zelf contact op om een afspraak vast te leggen.

 BURGEMEESTERSCOVENANT 

Deze actie kadert binnen de campagne ‘Een daad voor ons klimaat’. Deze campagne is een onderdeel van het engagement in kader van het Burgemeestersconvenant dat gemeente Jabbeke is aangegaan om tegen 2020 een CO2-reductie van minimaal 20% ten opzichte van 2011 te realiseren in volgende sectoren: mobiliteit, openbare verlichting, particuliere huishoudens, tertiaire sector en gemeentelijk patrimonium. .