Leven > Kindzorg > Vakantiewerking speelkriebels

VAKANTIEWERKING BUITENSCHOOLSE - SPEELPLEINWERKING 'SPEELKRIEBELS'vakantiewerking

Kinderopvang is immers niet meer weg te denken uit onze samenleving. Opvanginitiatieven en personen die kinderen begeleiden, hebben een zeer belangrijke maatschappelijke taak. Kinderen hebben ruimte nodig om vrienden te maken, ruimte nodig om met vrienden te spelen, op te trekken, plannen te maken, grenzen te verleggen. Goede kwalitatieve kinderopvang biedt jonge kinderen niet enkel verzorging en geborgenheid, maar stimuleert kinderen ook in hun fysische en psychische ontwikkeling. Kinderen ontmoeten er anderen en leren er van jongs af aan respectvol met elkaar omgaan.

Daarom pakt de gemeente Jabbeke elk jaar uit tijdens de paas- en zomervakantie met een vakantiewerking. Voor de overige vakanties kun je beroep doen op de buitenschoolse kinderopvang.

Vakantiewerking Buitenschoolse opvang

Tijdens de paas- en zomervakantie zorgt de vaste begeleiding en een aantal jobstudenten voor een vakantie vol speelplezier! Zij organiseren elke weekdag twee activiteiten aangepast aan de leeftijdsgroepen. De gekende structuur en kwaliteit blijven tijdens de zomerwerking behouden. Ook de prijzen blijven ongewijzigd tijdens de vakantieperiode.

Er worden ook enkele uitstappen georganiseerd waarvoor er ingeschreven moet worden. Hiervoor is er wel een meerprijs om deel te nemen. Deelnemen aan de uitstap is niet verplicht.

De vakantiewerking gaat door van 7u00 tot 18u30. Deze werking richt zich uitsluitend op kinderen uit de lagere school (geboortejaren 2017 - 2012).

Speelpleinwerking ‘Speelkriebels’

Naast de zomerwerking van de buitenschoolse opvang, organiseert de gemeente ook de speelpleinwerking ‘Speelkriebels’. In de opvanglocatie van Zerkegem zorgt een team hoofdanimatoren en animatoren voor een te gekke zomer!

De speelpleinwerking gaat door van 8u00 tot 17u00. Deze werking richt zich uitsluitend op kinderen uit de lagere school (geboortejaren 2017 - 2012).

Het tarief voor de speelpleinwerking is € 7,00 per volledige dag en € 4,00 voor een halve dag.

Word animator in onze vakantiewerkingen!

Voor onze vakantiewerkingen zijn we ook steeds op zoek naar animatoren en jobstudenten.

  • Heb jij een passie voor jeugdwerk?
  • Ben je creatief en enthousiast?
  • Ben jij een echte teamplayer?

Dan zijn we op zoek naar JOU!!!

📄 Sollicitatieformulier animatoren

📄 Sollicitatieformulier jobstudenten