WERKEN > Tewerkstelling > Vacatures Gemeente & OCMW

Vacature(s) Gemeente en OCMW Jabbeke
VACATURE DESKUNDIGE CULTUUR NIVEAU B (M/V)Gemeentebestuur Jabbeke is op zoek naar een voltijds deskundige cultuur in contractueel verband (B1-B3).

Functie


Binnen het segment Vrije Tijd ben je verantwoordelijk voor het culturele aanbod en de organisatie van evenementen in het kader van kunst en cultuur met een link naar toerisme en erfgoed.

Tot je takenpakket behoren onder meer:

- uitvoeren van het lokaal cultuurbeleid
- ondersteuning van de cultuurraad
- organisatie en promotie van evenementen en tentoonstellingen in kader van kunst en cultuur, toerisme en erfgoed
- organisatie van schoolvoorstellingen
- ondersteuning van de dienst Vrije Tijd en allerhande gemeentelijke evenementen
- verhuring
- aanspreekpunt voor de socio-culturele verenigingen
- administratieve opvolging van subsidiedossiers voor verenigingen, wijkfeesten,...

Jouw profiel


 • je hebt minstens een bachelordiploma
 • je bent flexibel ingesteld qua uren en takenpakket, avond- en weekendwerk maakt deel uit van de job - wonen in de nabijheid is dan ook een pluspunt voor deze functie
 • je kunt bij voorkeur snel in dienst komen
 • je hebt een rijbewijs B

Ons aanbod


 • aanstelling als deskundige: niveau B - salarisschaal B1-B3
 • voltijdse tewerkstelling (38 uur)
 • contract van 6 maanden, bij gunstige evaluatie gevolgd door onbepaalde duur
 • aanleg wervingsreserve
 • aanvullende voordelen: maaltijdcheques (8 euro) - 35 vakantiedagen - hospitalisatieverzekering - vergoeding woon-werkverkeer - weekendvergoeding 200% - - aanvullend pensioen - overname anciënniteit openbare sector en max. 6 jaar privésector (relevante ervaring wordt volledig overgenomen)

HOE SOLLICITEREN?


Solliciteren kan tot 19 april. Richt je motivatiebrief met cv en het gevraagde diploma via mail aan gemeentehuis@jabbeke.be.
De selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 25 april (reserve 26 april). Psychotechnische proeven worden voorzien in de week van 29 april.

Raadpleeg de infobrochure in bijlage. Meer info kun je bekomen bij de personeelsdienst via 050/81 01 52 (ma-di-do-vrij) of via gemeentehuis@jabbeke.be.VACATURE GEMOTIVEERDE KANDIDAAT ONDERHOUD VRIJETIJDSCENTRUM (M/V)


Gemeentebestuur Jabbeke is dringend op zoek naar een gemotiveerde kandidaat (m/v) voor het onderhoud van het Vrijetijdscentrum tijdens een ziektevervanging. Ook mannen worden aangemoedigd voor deze functie te solliciteren.

FUNCTIE


Het betreft een voltijds vervangingscontract (ook 4/5de is bespreekbaar) waarbij ervaring is vereist. De verloning gebeurt binnen de salarisschaal E1-E3. Je bent onmiddellijk inzetbaar. De plaats van tewerkstelling is Vrijetijdscentrum Jabbeke, Vlamingveld 40b te 8490 Jabbeke.

Tot je takenpakket behoren onder meer:

- je staat in voor het onderhoud van de lokalen van het Vrijetijdscentrum, zowel manueel als machinaal
- ook het onderhoud van de omgeving behoort tot je takenpakket
- je zet de lokalen klaar voor de diverse activiteiten en vergaderingen in het Vrijetijdscentrum

JOUW PROFIEL


 • jJe hebt ervaring met schoonmaakwerk. Je hebt kennis van onderhoudstechnieken en -producten
 • je kunt zelfstandig werken. Tegelijk ben je een echte teamspeler die zich vlot in het schoonmaakteam en de werking van het Vrijetijdscentrum integreert
 • je bent flexibel en bereid sporadisch weekendwerk op te nemen
 • je hebt een klantgerichte en dienstverlenende houding. Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands
 • je bent fysiek sterk en stressbestendig in drukke omstandigheden
 • je werkt net en nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid

HOE SOLLICITEREN?


Richt uw motivatiebrief met cv via mail aan gemeentehuis@jabbeke.be. Raadpleeg de infobrochure in bijlage. De selectiegesprekken zijn gepland op 8 april.

Meer info kun je bekomen bij de personeelsdienst via 050/81 01 52 (ma-di-do-vrij) of via gemeentehuis@jabbeke.be.VACATURE BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANGHet gemeentebestuur is dringend op zoek naar begeleiders (m/v) voor de buitenschoolse opvang 'Harlekijn' voor een vervangingscontract + aanleg werfreserve. Indien u interesse heeft, solliciteer dan via e-mail met cv en kopie van je getuigschrift : Gemeentebestuur Jabbeke, Dorpsstraat 3 te 8490 Jabbeke - gemeentehuis@jabbeke.be.

Functie:

Als begeleider werk je in een team dat de opvang verzorgt van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar oud, en dit buiten de schooluren en tijdens de vakantiedagen.
Taken : onthaal van kinderen en ouders, opvang van de kinderen, aanbieden van creatieve vrijetijdsbesteding, teamgericht werken, bijhouden van administratie tijdens opvangmomenten….

Profiel :

Je bent kindvriendelijk, flexibel, enthousiast, ordelijk, geduldig en je hebt een verzorgd voorkomen. Je bezit een getuigschrift erkend door Kind en Gezin. (de dienstverantwoordelijke kan dit voor u navragen of zie http://www.kindengezin.be/img/kwalificaties-schema-max18plaatsen.pdf)Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B en een eigen wagen. Ervaring is een pluspunt

Aanbod :

 1. 1 Vervangingscontract met zo spoedig mogelijke indiensttreding + werfreserve voor andere vervangingen
 2. deeltijds werk (19 uur)
 3. verloning niveau D1-D3
 4. bijkomende voordelen : vakantiegeld, haard- en standplaatstoelage, eindejaarstoelage, maaltijdcheques, woonwerkvergoeding, 35 werkdagen vakantie (verrekend op basis van de prestaties - te nemen tijdens het lopende jaar)
 5. Tewerkstelling in de 5 locaties in Jabbeke: Jabbeke, Varsenare, Snellegem, Zerkegem en Stalhille.

Interesse ?

Solliciteer via e-mail met cv en kopie van je getuigschrift aan: Gemeentebestuur Jabbeke, Dorpsstraat 3, 8490 Jabbeke - gemeentehuis@jabbeke.be.

Voor meer info kan je contact nemen de coördinator van de kinderopvang op het nummer 050 81 01 88 of mailen ibo@jabbeke.be.