WERKEN > Tewerkstelling > Vacatures Gemeente & OCMW

WE40 OP ZOEK NAAR GEMOTIVEERDE APOTHEKERS
Daar er beslist werd dat de hele bevolking zo snel mogelijk een boostervaccin dient te ontvangen, zijn we in de eerstelijnszone WE40 voor de komende periode op zoek naar gemotiveerde apothekers die zich willen inzetten in het vaccinatiecentrum De Groene Meersen te Zedelgem en De Valkaart te Oostkamp. Vanaf januari plannen we massaal prikken te zetten en alle helpende handen zijn welkom! Hoe groter de groep waaruit we kunnen putten, hoe sneller we onze bevolking van hun extra prik kunnen voorzien.

U wordt op zelfstandige basis of als bediende (met een interim contract) ingeroosterd in het vaccinatiecentrum. Ook gepensioneerde artsen en apothekers kunnen zich kandidaat stellen. We bieden jou een tof team, een mooie verloning en een uurregeling in overleg.

We voorzien in december reeds opleidingen tot farmaceutisch expert. Deze gaan door op 13/12, 14/12 en 22/12 van 12u30 tot 17u voor De Valkaart te Oostkamp en op 10/12, 14/12 en 17/12 van 7u30 tot 12u voor De Groene Meersen te Zedelgem. Let wel; inschrijven via onderstaande gegevens is noodzakelijk!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer info met apotheker Matthias Donckerwolcke, farmaceutisch expert in de vaccinatiecentra van WE40 via 0479/87 80 75 of via info@apotheekdonckerwolcke.be.