JABBEKE-APP (MIJN BURGERPROFIEL) KRIJGT NIEUWE FUNCTIONALITEITENSinds deze week biedt de 'Mijn Burgerprofiel'-toepassing (Jabbeke-app) een nog breder gamma aan dienstverlening aan. Jabbeke pioniert door een aantal praktische meldingsmogelijkheden toe te voegen aan 'Mijn Burgerprofiel', waar je al je officiële gegevens en je overheidsadministratie verzamelt. Altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt.

 WAT IS ER NIEUW? 

1. Er worden aan de 'Mijn Burgerprofiel'-toepassing (Jabbeke-app) zeven nieuwe meldingsmogelijkheden toegevoegd:

  • Gebrek aan de weg

Dit is een toepassing in samenwerking met het Agentschap Wegen en Verkeer die er voor zorgt dat je op elk ogenblik en overal in Vlaanderen een melding kunt maken van een gebrek aan de weg. Danzij de geografische bepaling, het toevoegen van foto's en een beschrijving van het gebrek, maak je een rechtstreekse melding aan AWV of aan de lokale overheid.

  • Defecte straatlamp

De enige meldingsmogelijkheid die rechtstreeks naar de workflow van Fluvius leidt.

  • Afval

Tot grote spijt is sluikstorten nog steeds een groot probleem in Vlaanderen. Dankzij deze toepassing meld je dit aan de lokale overheid in enkele klikken.

  • Groen

Een laaghangende tak die het fietspad hindert, een ontwortelde boom of een berenklauw gespot? De meldingsmogelijkheid legt de locatie vast, je voegt er één of meerdere foto's aan toe met een beschrijving en de melding wordt automatisch verstuurd.

  • Schade aan het openbaar domein
  • Verkeerssituatie

2. Sport in uw buurt.

De Jabbeke-app wordt binnenkort opnieuw een stukje rijker. Dankzij een samenwerking met Sport Vlaanderen verschijnt binnenkort een rechtstreekse ingang op de homepagina van de Jabbeke-app naar Sport in uw buurtDaar vind je vanaf 5 maart extra vlot de weg naar de lokale sportclubs. Zoeken kan eenvoudig op basis van een sporttak om zo de sportclubs en sportplaatsen in de buurt te vinden. Ook alle contact-, route- en andere detailgegevens van de geselecteerde sportclub of -plaats zijn direct beschikbaar.

 DOWNLOAD DE APP 

Nog niet in het bezit van de Jabbeke-app? Dowlnoad deze dan in de Google Play- of Appstore. Uiteraard kun je ook makkelijk inloggen via onze website via onze digitale loketten of rechtstreeks via deze link. Let wel: in de desktopversie zijn deze functionaliteiten niet beschikbaar.

 

 Nieuws /