IN 2024 OPNIEUW MIDDELEEUWS FESTIVAL OP KROONDOMEIN SNELLEGEMOp 13 en 14 juli gaat de vroegere zetel van het Merovingisch kroondomein het Oosthof in Snellegem helemaal terug naar de middeleeuwen. Op 5 ha zijn er steekspelen, roofvogels, vuurshows, een veldslag, allerlei knutsel-, doe- en andere activiteiten voor de kinderen en volwassenen. Ontmoet de meer dan 500 ambachtslui en krijgers van de Merovingers, Karolingers, Vikingen, Tempeliers, Hospitaalridders, de graaf en gravin van Vlaanderen, huurlingen en zoveel meer.

Johan, De Rode Ridder komt zijn 65ste verjaardag vieren bij ons en zal ook live aanwezig zijn.  Er is een lookalike-wedstrijd, een kleurwedstrijd en nog heel veel meer. Uiteraard zorgen we ook voor de innerlijke mens en de nodige animatie op het terrein. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene).

De ticketverkoop voor het Middeleeuws Festival 2024 is reeds gestart via reservaties.jabbeke.be. Binnenkort zijn er ook fysieke tickets te verkrijgen.Nieuws /