28STE PRIJSUITREIKING HOEVEVERFRAAIINGSWEDSTRIJDGraag nodigen we jullie uit naar de 28ste prijsuitreiking van de hoeveverfraaiingswedstrijd. De jury heeft alle deelnemers bezocht, de foto’s zijn genomen en de punten geteld. Tijd om alle deelnemers in de bloemetjes te zetten, en de winnaar bekend te maken.

Er wordt u deze avond een sprankelend aperitiefje aangeboden door de Landelijke Raad. Daarna is er warme beenham à volonté met een aangepast warm sausje, koude groentjes en knapperige frietjes. We sluiten de maaltijd af met een dessertje. Daarna worden alle deelnemers van 2023 voorgesteld aan de hand van een fotomontage gevolgd door de prijsuitreiking … en een gezellige babbel. We verwachten u!

Inschrijven kan tot en met zondag 29 oktober 2023. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van de Landelijke Raad, FERM, L.G. van Groot-Jabbeke en bij Marie-Christine Taveirne, 0473/58 45 97 of m-ctaveirne@hotmail.com.

Vele landelijke groeten van alle bestuursleden van de Landelijke Raad Jabbeke: Jean-Pierre, André, Daniel, Marie-Christine, Francine, Liliane, Myriam, Joël, Geert, Annie, Pascale, Christel, Nele en Claudia;Nieuws /