SAMEN MET JABBEKE NAAR HET NIEUWE BUSNETEen efficiënter, duurzamer en flexibeler openbaar vervoer dat perfect inspeelt op de vraag. Dat is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen jouw stad of gemeente, de NMBS, Infrabel, het Agentschap Wegen & Verkeer en De Lijn. Samen hebben we een nieuw netwerk voor jou uitgebouwd dat in verschillende fases wordt uitgerold.

Jij kent je route van A naar B vanbinnen en vanbuiten. Je combineert slim en duurzaam de fiets, bus, trein of tram en vermijdt files waar het kan. Vanaf 1 juli 2023 kan dat zelfs nog vlotter. Samen met je gemeente of stad gaan we in verschillende fases voor een nieuwe mobiliteitsvisie. Eentje die écht inspeelt op jouw noden.

Je reis uitstippelen? Dat kan vanaf 15 juni via deze website of in de app.

Vanaf 15 juni 2023 doet De Lijn er alles aan om je te informeren, onder andere via https://www.delijn.be/nl/gemeente/jabbeke/ zal extra begeleiding en informatie worden voorzien. 

Wat verandert er in jouw gemeente

Nog slimmer fiets, bus, trein of tram combineren? Dat kan vanaf 1 juli 2023 in Brugge. Samen met de Vlaamse overheid en jouw gemeente gaan we in verschillende fases voor een efficiënt, duurzaam en flexibel openbaar vervoer. Eentje dat echt inspeelt op jouw noden.

Zo ziet het nieuwe net in Jabbeke er uit

In Jabbeke zijn er de volgende wijzigingen aan het net. 

  • Lijn 52 Brugge – Jabbeke – Gistel – Oostende krijgt een nieuwe reisweg in Brugge via de Gistelsesteenweg en een hogere frequentie tussen Brugge en Varsenare (Zeeweg).

  • Avondlijn 93 Brugge – Jabbeke – Snellegem krijgt een nieuwe reisweg in Brugge (via de Gistelsesteenweg) en Jabbeke.

In en rond Brugge zijn er ook heel wat andere wijzigingen aan het net. Lees er alles over op delijn.be/bruggeNieuws /