NIEUWE INZAMELCAMPAGNE BATTERIJEN 'GA TOT DE FINISH'



Heb je die rommellade van je bureau de laatste tijd nog eens opgeruimd? Of die donkere kast in het gemeentehuis?

Lege batterijen vind je echt overal – ook in jouw huis of op het werk! En bij Bebat telt echt elke batterij, want lege batterijen zijn immers een bron van schaarse grondstoffen die we kunnen hergebruiken in nieuwe toepassingen. Door ze te recycleren, geven we dus elke batterij een nieuw leven.

Samen met de OVAM lanceert Bebat daarom van 3 april tot 8 mei een grootse campagne onder het motto ‘GA TOT DE FINISH’. Hierbij roepen we de jullie op om met je lege batterijen tot de finish te gaan en ze binnen te brengen in een inzamelpunt, zodat Bebat ze kan recycleren.

Een gemiddeld Vlaams gezin heeft 33 lege batterijen in huis – goed voor dus 33 kansen op een nieuw leven! Heb je die rommellade in je keuken de laatste tijd nog eens opgeruimd? Of die donkere kast in je berging? Wedden dat je er nog een batterij kan terugvinden! Verzamel ze allemaal in je Bebat-inzamelkubus. Deze kun je hier aanvragen.

Ga je mee tot de finish?

Al je lege batterijen verzameld? Tijd om er mee tot de finish te gaan! Breng ze binnen in een Bebat-inzamelpunt in je buurt. Wist je dat er meer dan 24.000 Bebat-inzamelpunten zijn in België? Denk aan supermarkten, doe-het-zelf-zaken, recyclageparken,…. Je vindt er gemiddeld al eentje binnen een straal van 400 meter! Hier kun je alle inzamelpunten vinden



Nieuws /