OPROEP KUNSTENAARS - POËZIE IN DE TUIN 2022Poëzie in de Tuin wijkt dit jaar af van het geijkte pad en wordt poëzie op het domein van Kenny’s Paradijs van 24 juni 2022 tot en met het weekend van 21 augustus 2022.

De gedichten zijn intussen in ons bezit.

Er komt nu aanvullend een oproep naar ALLE kunstdisciplines (schilderen, ceramiek, houtsnijwerk, theater, muziek, letterkappen, fotografie, dans, film, enz.) om deel te nemen aan deze editie. U kunt op de weide uw discipline uitvoeren en tentoonstellen, eventueel onder de tenten. De enige voorwaarde is dat u van Groot-Jabbeke afkomstig bent of in Groot-Jabbeke woont.

De data waarop er iets georganiseerd wordt kunnen meegedeeld worden na inschrijving. Uiterste datum van inschrijving 30 april 2022. Inschrijving gebeurt via mail naar gemeentehuis@jabbeke.be.

Het wordt dus een prachtige paradijselijke zomer voor alle inwoners van Groot-Jabbeke in Zerkegem (als de weergoden ook meewillen natuurlijk). U zult er kunnen genieten van zowel poëzie, alle kunstvormen en de natuur rond de vijver met verschillende vormen van omkadering.Nieuws /