EEN KERSTBOOM IN JE WIJK OF IN JE BUURTEen warme sfeer, talloze, kleurrijke lichtjes, dennengeur, kerstversiering en kerstballen... Wie houdt niet van de sfeer van kerst en de daarbij horende kerstboom? In het kader van de eindejaarsdagen, maar tevens als symbool van gezelligheid en verbondenheid. Daarom lanceert het Lokaal Bestuur Jabbeke een initiatief waarbij er een kerstboom voor in je wijk of in je buurt kan worden aangevraagd.

Sla de handen in elkaar met je buren, familie en vrienden, zorg voor een creatieve versiering en gaan resoluut voor de titel van 'De mooiste kerstbuurt van Jabbeke'.

Aanvragen kan voor 16 oktober via het aanvraagformulier, waarna u verdere informatie verkrijgt. Stuur ons achteraf alvast een foto van de buurt- of wijkkerstboom via gemeentehuis@jabbeke.be, er zijn enkele prijzen te winnen voor de mooiste inzendingen.

Let wel: de kerstboom dient op openbaar domein te worden geplaatst (graag de exacte locatie doorgeven bij uw aanvraag). De kerstbomen worden in de week van 4 december aangeleverd tussen 9u en 16u (niet gezet) op de aangegeven locatie.Nieuws /