PADVINDERS GEZOCHT! – SAMENWERKING VZW TRAGE WEGENHoe is het vandaag gesteld met onze trage wegen? Welke trage wegen zijn nog toegankelijk? Waar zijn er knelpunten? Welke verbindingen zijn er mogelijk van de woonkernen naar de lokale buurtschool?

Deze vragen kunnen maar beantwoord worden nadat de trage wegen in de gemeente in kaart gebracht zijn. Hiervoor doet vzw Trage Wegen in samenwerking met de gemeente graag een beroep op de streekkennis en het enthousiasme van de bevolking.

De inventarisatie van trage wegen gebeurt aan de hand van een tragewegenapp, maar dit verdient toelichting en vorming. In dit kader organiseert Gemeente Jabbeke i.s.m. vzw Trage Wegen een vormingsmoment ‘inventariseren van trage wegen’ op 4 december 2021 om 10u in het Vrijetijdscentrum Jabbeke (Vlamingveld 40). Inschrijven kan door een mail te sturen naar gemeentehuis@jabbeke.be met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Meer info?

Voor verdere informatie kan contact genomen worden met mevrouw Tine Rosseel via tine.rosseel@jabbeke.be of 050/81 01 32.Nieuws /