OPROEP GESPREKSAVOND MONDIALE THEMA'S EN DUURZAAMHEIDMet onze gemeente investeren we in een betere wereld. Graag doen we dit in de toekomst verder samen met u! Jabbeke ondersteunt reeds jarenlang ontwikkelingsprojecten van inwoners en dit met advies van haar GROS (raad voor ontwikkelingssamenwerking). Zo werken we onder andere mee aan betere onderwijscondities en beschikbare gezondheidszorgen in Malawi, Congo, Peru en Tanzania.

Ook zetten we reeds verschillende jaren acties op voor 11.11.11. Daarnaast investeert Jabbeke in eerlijke handel. Sinds 2012 is Jabbeke 1 van de meer dan 2000 Fairtrade Gemeentes wereldwijd en dit dankzij de inspanning van de gemeente zelf maar zeker en vast van haar trekkersgroep. Hoe meer handen aan de ploeg, hoe beter. Samen kunnen we het verschil maken!

Oproep

Hebt u interesse in mondiale thema’s? Wilt u (verder) mee het verschil maken voor een betere wereld? Lijkt het u net als ons wat om internationale solidariteit meer te laten leven in Jabbeke? Bent u actief in een vereniging die meer wil inzetten op duurzaamheid en vooral: wilt u hierover een avondje in dialoog gaan met gelijkstemde Jabbekenaren?

Stuur dan een mailtje met je naam en contactgegevens naar gemeentehuis@jabbeke.be bel op 050/81 02 11. oDan houden wij u verder op de hoogte van de locatie en het tijdstip van de mondiale dialoogavond die zal doorgaan in december of januari. De avond zal begeleid worden door de regiowerker van 11.11.11.Nieuws /