KUNSTEXPO 'JABART' VAN START OP 4 SEPTEMBERTijdens het weekend van 4 en 5 september 2021 is er de tweede editie van de kunstexpo Jabart. De gemeente wenst de lokale kunstenaars te ondersteunen door hen de mogelijkheid te bieden om een gezamenlijke expositie te bieden.

Voor deze editie zijn er werken van een 40-tal lokale kunstenaars te bewonderen. In totaal zo’n 180 lopende meter expositie! Alle disciplines komen aanbod: schilderen, aquarel, airbrush, viltwerk, keramiek, houtsculptuur, marmer, fotografie, etc.

Er is één centrale plaats namelijk de gemeentelijke zaal De Schelpe in Snellegem waar iedere kunstenaar één werk presenteert. In iedere parochiekerk (behalve Jabbeke owv vieringen) hebben ze de gelegenheid om een uitgebreidere expositie te houden.

De expositie is vrij te bezoeken. Ze is doorlopend open op zaterdag van 14u tot 20u en zondag van 10u tot 17u (Varsenare vanaf 12u30). Opgelet in Zerkegem is er op zaterdag een viering om 17u waardoor de expositie tijdelijk gesloten zal zijn. Mondmasker is verplicht en de andere coronamaatregelen zijn van kracht, maar vooral geniet van Jabart!

De locaties kunnen bezocht worden via de 27 km bewegwijzerde fietsroute Permeke achterna waar er talrijke terrasjes en horecazaken te vinden zijn. Maak er alvast een aangename dag van!Nieuws /