3DE EDITIE VAN 111 TRIATLON - AANGEPASTE VERKEERSSITUATIEOp zondag 1 augustus wordt de 3de editie van de 111 triatlon georganiseerd door BRO Go Events op en rond het gemeentepark aan het Vrijetijdscentrum. De wedstrijd gaat voornamelijk door in de Varsenareweg, Krauwerstraat en Vlamingveld. De fietsonderdelen van het event verspreiden zich over Gemeente Jabbeke en Gemeente Oudenburg en Stad Brugge.

Het evenement vindt plaats tussen 14u tot 18u30. Om de organisatie en wedstrijd in veilig en in goede orde te laten verlopen worden voor de verschillende onderdelen politiereglementen opgemaakt en voorwaarden opgelegd. Hierdoor zal er een aangepaste verkeerssituatie zijn in:

Cathilleweg, Clementsheulestraat, Constant Permekelaan (enkel bocht Concordia), Duikerstraat, Elfhoekstraat, fietspad N377, Jonckhere Fietsbrug,Kalsijdeweg, Kroondreef, Kwadeweg, Legeweg, Stationstraat, Steenkaai, Vaartdijk Noord, Vaartdijk Zuid, Varsenareweg en Vlamingveld.

Er zal beperkt doorgaand verkeer mogelijk zijn. Voor plaatselijk verkeer kan er enkel in de wedstrijdrichting gereden worden.

Meer info?

Mail naar info@brogo.be

PolitiereglementNieuws /