GENIET VAN HET VOORDELIG ZOMERAANBOD VAN DE LIJNDeze zomer kan je weer naar al je grote en kleine geluksmomenten. Kies je om daar met bus en/of tram naartoe te gaan? Dan komt het zomeraanbod van De Lijn goed van pas, want daarmee kan je zorgeloos en voordelig op stap.

1+1 maand gratis met het zomerabonnement

Met het zomerabonnement, de Buzzy Pazz zomer of de Omnipas zomer, reis je zorgeloos naar de mooiste plekjes in Vlaanderen. En dat doe je ook nog eens voordelig, want met dit vervoerbewijs reis je twee maanden onbeperkt voor de prijs van één.

Zomerticket aan 1 euro per rit

Een keertje zorgeloos Vlaanderen ontdekken met bus of tram, dat kan met het zomerticket. Een zomerticket bevat 10 ritten aan amper 1 euro per rit. Daarbovenop kies jij zelf welke drager het beste bij je past. Ga je voor een Lijnkaart zomer? Of vind je een m-card10 zomer op smartphone handiger? Aan jou de keuze. Zowel de m-card10 zomer als de Lijnkaart zomer zijn 1 maand geldig vanaf aankoop. Wacht er wel niet te lang mee, want het aanbod is beperkt tot maar 33.333 zomertickets.

Kijk op delijn.be/stapgerust op voor alle info over het zomeraanbod

Gratis Buzzy Pazz probeerabonnement

Hoe raakt je kind vanaf september zonder zorgen naar school? Neem het gratis Buzzy Pazz probeerabonnement. Dan stapt zoon- of dochterlief een maand lang gerust op bus of tram. En dat helemaal gratis. Een perfect alternatief voor de mama/papa taxi.

Surf naar probeeractie.delijn.be en vraag een gratis Buzzy Pazz aan.Nieuws /