WINNAAR PROMOACTIE 'WEEK VAN DE MARKT' IS BEKENDVan 28 juni t.em. 4 juli vond de Week van de Markt plaats. In dit kader werd er door de Raad van Lokale Economie en de gemeente een promoactie georganiseerd waarbij er een waardebon ter waarde van €300 te winnen was.

Deze promotieactie had als doel om de aantrekkingskracht van de markt te verhogen en zo een levendige handelskern te creëren. 48 gemeenten en steden in West-Vlaanderen namen deel met hun wekelijkse markten.

Deelnemen aan de promoactie kon aan de hand van invulkaarten. Klanten konden hun invulkaarten dezelfde dag deponeren in een urne bij een marktkramer. Op elke deelnemende wekelijkse markt werden diverse prijzenpakketten verloot, waaronder 1 hoofdprijs, namelijk een 'Weekendje Weg in West-Vlaanderen' t.w.v. 300 euro (betaald door het gemeentebestuur).

Er namen maar liefst 192(!) bezoekers deel aan de actie, wat we dus een groot succes kunnen noemen! De uiteindelijke winnaar werd Josianne Patrouille. Zij kreeg de bon ter waarde van 300 euro, geschonken door gemeente Jabbeke.Nieuws /