Wonen > Samenwerkingen > Woonpunt

WOONPUNT HEEFT NU OOK LOKET IN JABBEKE
Vanaf september 2017 opende Woonpunt ook een loket in Jabbeke. De gemeente Jabbeke sloot hiervoor een samenwerkingsovereenkomst af met Woonpunt. De intergemeentelijke dienst Woonpunt bestaat al sinds 2010 in Gistel, Ichtegem en Oudenburg. Vanaf september 2017 is er een nieuw loket in Jabbeke.

Het loket in het gemeentehuis van Jabbeke zal wekelijks op maandag open zijn van 8.30u tot 12u en van 13.30u tot 16u. Het loket is telefonisch bereikbaar via 050 81 02 21. Naast de uren van het loket zal het ook mogelijk zijn om langs te komen op afspraak.

Woonpunt is er voor inwoners of toekomstige inwoners, huurders en verhuurders, eigenaars en aannemers. Je kunt er terecht met alle vragen over wonen: op welke premies heb je recht, hoe vul je een premie-aanvraag in, hoe de kwaliteit van je huis verbeteren, hoe je in te schrijven als kandidaat-huurder voor een sociale woning, hoe de zoektocht te starten naar een huurwoning, Of heb je vragen over je huurcontract? Je hebt een hoog energieverbruik en je kent de oorzaak niet? Je wil overstappen naar een goedkopere energieleverancier? Met deze en andere vragen over wonen en energie kun je bij Woonpunt terecht voor advies en begeleiding.

Wil je meer weten over Woonpunt ? Surf naar www.woonpuntinfo.be en www.facebook.be/woonpuntinfo. Met vragen kan je terecht op 059/34 22 70 en loket@woonpuntinfo.be.

woonpunt