WERKEN > Laureaten > Sportlaureaten

Inschrijvingsformulier sportlaureaten
STEL JE KANDIDATUUR

Ken je iemand in je club of heb je zelf gedurende 2020 speciale sportprijzen behaald, ben je met sport bezig op gewestelijk, Provinciaal, Vlaams, nationaal of op internationaal niveau, inwoner van Jabbeke, al dan niet aangesloten bij een sportclub van Jabbeke, minimum 15 jaar trainer bij een Jabbeekse sportvereniging, heb je een trainerscursus behaald, ben je al 25 jaar of meer bezig op je zolderkamertje je sportvereniging op één of andere manier draaiend te houden? Dan kan je niet anders dan je kandidatuur voor de laureatie voor het jaar 2020 aanvragen/indienen bij de Sportdienst van Jabbeke.

De sportraad van Jabbeke volgt deze kandidaturen op, neemt informatie waar nodig en nodigt je uit om op xx/xx/xx in het sport en cultuurcomplex Hof Ter Straeten of in het VCJ Jabbeke, samen met uw familie, vriendenkring, supportersclub, de nominaties en de uiteindelijke selectie van de sportman, sportvrouw, sportploeg, zowel voor volwassenen als voor jeugd (-18 jaar) en senioren (+40 jaar), trofee voor anders validen, te leren kennen. Een trofee wordt ook voorzien voor de beste sporter die geen inwoner is van de gemeente Jabbeke, maar wel aangesloten is bij een Jabbeekse vereniging. Minimale prestatie om in aanmerking te komen is het behalen van een Belgische titel of Vlaamse titel.

Dit jaar willen we ook terug de trainers die minimum 15 jaar actief zijn of waren bij één of meerdere Jabbeekse sportverenigingen in de bloementjes zetten.

Ook hadden we graag alle trainers die in het jaar 2020 een trainerscursus vanaf initiator met glans afgelegd hebben ook belonen met een aandenken.

Naast een overzicht van het sportjaar, zal je als genomineerde ook een animatiereportage zien van jezelf want net als vorig jaar, gaan we met al onze kandidaten een uitstapje doen op een verrassend en ongekend terrein.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT !!!!!!

Hebt u bijkomende vragen dan kan u steeds terecht bij de sportfunctionaris Gino Jonckheere, e-mail: sportdienst@jabbeke.be.

Inschrijven kan tot 30 december 2020 via het aanvraagformulier op de gemeentelijke website of zie bijlage.