WERKEN > Laureaten > Sportlaureaten

Inschrijvingsformulier sportlaureaten
STEL JE KANDIDATUUR

Ken je iemand of in je club of heb je zelf gedurende 2016 speciale sportprijzen behaald, ben je met sport bezig op provinciaal, nationaal of internationaal niveau, ben je inwoner van Jabbeke, al dan niet aangesloten bij een sportclub van Jabbeke, haal je prestaties op jouw niveau die nooit in het daglicht worden gesteld, ben je al 25 jaar of meer bezig op je zolderkamertje je sportvereniging op één of andere manier draaiend te houden zonder dat iemand je ooit in de bloementjes gezet heeft? Dan kan je niet anders dan je kandidatuur voor de laureatie voor het jaar 2015 aanvragen bij de sportdienst van Jabbeke.

De sportraad van Jabbeke volgt deze kandidaturen op, neemt informatie waar nodig en nodigt je uit om op xx xx 2017 in het sport en cultuurcomplex Hof Ter Straeten, samen met uw familie, vriendenkring, supportersclub, de nominaties en de uiteindelijke selectie van de sportman, sportvrouw, sportploeg, zowel voor volwassenen als voor jeugd (-18 jaar) en senioren (+40 jaar), trofee voor anders validen, te leren kennen. Een trofee wordt ook voorzien voor de beste sporter die geen inwoner is van de gemeente Jabbeke, maar wel aangesloten is bij een Jabbeekse vereniging. Minimale prestatie om in aanmerking te komen is het behalen van een Belgische titel of Vlaamse titel.

Dit jaar willen we ook terug de trainers die minimum 15 jaar actief zijn of waren bij één of meerdere Jabbeekse sportverenigingen in de bloementjes zetten.

Ook hadden we graag alle trainers die in het jaar 2016 een trainerscursus vanaf initiator met glans afgelegd hebben ook belonen met een aandenken.

Naast een overzicht van het sportjaar, zal je als genomineerde ook een animatiereportage zien van jezelf want net als vorig jaar, gaan we met al onze kandidaten een uitstapje doen op een verrassend en ongekend terrein.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT !!!!!!

Inschrijven kan tot xx xx 2017 via het aanvraagformulier.

Hebt u bijkomende vragen dan kan u steeds terecht bij de sportfunctionaris Gino Jonckheere, e-mail: sportdienst@jabbeke.be.

Inschrijvingsformulier sportlaureaten 2016