PRAKTIJKGERICHTE ONDERNEMERSCHAPSTRAJECTEN (SYNTRA VLAANDEREN)
Inhoud


Ondernemende mensen kunnen hun kennis en hun competenties aanscherpen met het arbeidsmarktgerichte en innovatieve opleidingsaanbod van het SYNTRA-netwerk.Er zijn meer dan 500 ondernemerschapstrajecten, onderverdeeld in 28 sectoren, zowel in dag- als in avondformule. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat u de kennis die u in een opleiding opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Voorwaarden


Het opleidingsaanbod is er voor bestaande en toekomstige ondernemers (die niet meer leerplichtig zijn). Het aanbod geldt ook voor inwoners van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest die het Nederlands machtig zijn.

Procedure


Het SYNTRA-netwerk bestaat uit 5 opleidingscentra, met in totaal 26 SYNTRA-campussen, verspreid over heel Vlaanderen. Het aanbod aan opleidingen vindt u op de website van elk opleidingscentrum. U vindt alle details over elke opleiding online en u kunt zich ook online inschrijven.

Wat Meebrengen


bedrag

Bedrag


Voor de meeste opleidingen kunt u, als u aan de voorwaarden voldoet, gebruik maken van opleidingscheques (als werknemer) of de kmo-portefeuille (als zelfstandige).

Links


Praktijkgerichte ondernemingsopleiding

BevoegdeOverheidsdiensten


Vlaamse overheid

AfleverendeDiensten


VLAAMS AGENTSCHAP VOOR ONDERNEMERSVORMING - SYNTRA VLAANDEREN

Geografische Toepassingsgebieden


Vlaamse Gewest

Verwante producten


Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's en zelfstandigen (kmo-portefeuille)