VLOETHEMVELD STEUNT DE WARMSTE WEEKIn de kader van De Warmste Week, de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst (18 tem 24 december), zal gids Ludo Meulebrouck in samenwerking met Vloethemveld VZW, 12 uur gidsen in Vloethemveld. Het Kamphuis zal open zijn en bemand worden door vrijwilligers. De gidsbeurten zullen om de 3 uur doorgaan. We starten de gidsbeurten op zaterdag 23 december om 8u tot 20u.

Wil jij deze unieke kans niet aan je voorbij laten gaan? Beleef je Vloethemveld graag eens ‘by night? Of hou je het liever op een interessante gidsbeurt overdag? Volg dan zeker de Facebookpagina ‘Vloethemveld’, waar verder zal gecommuniceerd worden over de inschrijfmodaliteiten en de prijs. Alle opbrengsten van de gidsbeurten van Ludo Meulebrouck gaan naar De Warmste Week. Vrijwilligers die het Kamphuis bemannen zullen eveneens hun vrijwilligersbijdrage doneren. >Mensen die deze actie graag financieel steunen, kunnen steeds een centje storten.

Afspraak aan het Kamphuis, Vloethemveld 10a, 8210 Zedelgem.

Je kan de auto parkeren op parking 2 van het POV (naast de grote mast) en de poort te voet bereiken via de Bedelfdreef (kasseiweg tegenover parking).

Inschrijven kan via mail voorzitter@vloethemveldvzw.be met vermelding van aantal deelnemers en gewenst vertrekuur. Je krijgt dan een antwoord terug met de modaliteiten. 

 GIDS LUDO MEULEBROUCK 

Ludo (°1957 Blankenberge) was officier bij de Belgische Defensie en o.a. Commandant van 2KSOO van 2001 tot 2004. Hij is voorzitter van het Historisch Wetenschappelijk Comité Vloethemveld en medeauteur van het boek ‘Vloethemveld, verborgen parel’.Nieuws /