TIJDELIJKE VERKEERSREGELING IN KAPELLESTRAAT/KOFFIESTRAAT/DORPSSTRAAT VAN 31 OKTOBER TEM 5 NOVEMBER
Vanaf maandag 31 oktober 2022 tot en met zaterdag 05 november 2022 worden opnieuw werken uitgevoerd aan de kerk waardoor het openbaar domein in de Kapellestraat tussen de Koffiestraat en de Dorpsstraat zal worden ingenomen door een mobiele kraan. Bijgevolg wordt in dit deel van de Kapellestraat een tijdelijk parkeerverbod ingevoerd. Ook in de Dorpsstraat wordt een tijdelijk parkeerverbod ingevoerd op de twee parkeerplaatsen aan de zijde van de kerk.

Ten gevolge van deze werken zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Kapellestraat voor het stuk tussen de Koffiestraat en de Dorpsstraat. Het éénrichtingsverkeer in de Koffiestraat wordt hierdoor tijdelijk omgedraaid van rijrichting.

Daarnaast zal de Dorpsstraat op woensdag 2 november 2022 afgesloten worden vanaf huisnummer 13 (kruispunt Dorpsstraat en Kapellestraat) tot aan huisnummer 38 (kruispunt Dorpsstraat en Zwanestraat) omwille van de demontage van de bouwkraan op de hoek van de Zwanestraat en de Dorpsstraat. Hierdoor zullen de bushaltes Garage Cools, dorp en Museum Permeke op 2 november 2022 niet bediend worden. De lijnbussen worden die dag omgeleid via de vervanghaltes langs de Gistelsteenweg.(laatst gewijzigd:28-10-2022)
Nieuws /