SLUITING SPORT-EN CULTUURCENTRUM VARSENARE – RENOVATIEWERKEN VANAF SEPTEMBER
Naar aanleiding van de geplande renovatie van het Sport- en Cultuurcentrum in Varsenare, bezorgen we u graag de nodige informatie betreft aangepaste dienstregelingen en locatiewijzigingen.

SPORT- EN CULTUURCENTRUM

Vanaf 1 september wordt het SPC Varsenare gesloten voor renovatiewerken. Betrokken sportverenigingen worden zoveel als mogelijk opgevangen ter plaatse in de geopende zalen (theaterzaal, voetbalzaal, turnzaal) of op andere locaties.

BIBLIOTHEEK VARSENARE

De bibliotheek wordt vanaf 1 augustus gesloten om de verhuis naar het gemeentehuis in Varsenare voor te bereiden. Op 1 september wordt de bibliotheek heropend op deze nieuwe locatie (Oude Dorpsweg 58, Varsenare). Inwoners kunnen deze periode steeds terecht in Bibliotheek Jabbeke.

CAFETARIA VARSENARE

De cafetaria wordt vanaf 1 september gesloten op de huidige locatie. Er wordt ter vervanging een pop-up georganiseerd in de theaterzaal in de eerste helft van september. Vanaf midden september wordt de pop-up verhuisd naar een containercomplex aan de linkerzijde van het gebouw (Dreef Hof Ter Straeten).

HUWELIJKEN

Door de verhuis van de bibliotheek naar het gemeentehuis in Varsenare, worden er nieuwe locaties ter beschikking gesteld voor de huwelijken. Door de gemeenteraad werden volgende locaties goedgekeurd als tijdelijke trouwlocaties:

  • Gemeentehuis Jabbeke
  • Spiegelzaal - VCJ Jabbeke
  • Theaterzaal - VCJ Jabbeke
  • Beekpark - gemeentehuis Jabbeke
  • Tuin - gemeentehuis Varsenare

CONTACT

Heeft u nog vragen? Neem contact op via 050 81 02 11 of gemeentehuis@jabbeke.be(laatst gewijzigd:20-7-2022)
Nieuws /