VACATURE COÖRDINATOR KINDZORG - DIENST BUITENSCHOOLSE OPVANG
Lokaal bestuur Jabbeke zoekt een coördinator voor het gemeentelijk initiatief buitenschoolse kinderopvang ‘de Harlekijn’.

FUNCTIE


Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de buitenschoolse kinderopvang op 5 locaties in Jabbeke. Samen met je collega-coördinator leid je een team van 19 begeleid(st)ers die elke dag het beste van zichzelf geven en kinderen tussen 2,5 en 12 jaar een fijne tijd laten beleven in de Harlekijn.

In uitbreiding geef je mee ondersteuning aan de dienst voor onthaalouders en de Katrolwerking (huiswerkbegeleiding in samenwerking met de sociale dienst).

PROFIEL


Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een pedagogische richting, je hebt sterke leidinggevende, organisatorische en administratieve vaardigheden. Daarnaast heb je goede kennis van pedagogische principes en de ontwikkeling van kinderen.

Je bent zelfstandig, creatief en communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, je kunt goed omgaan met kinderen, ouders en teamleden. Je bent tactvol en discreet en draagt zorg voor de privacy.

Je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen en kunt snel in dienst komen.

AANBOD

  • Een boeiende, afwisselende job met een ruime verantwoordelijkheid en een voltijds contract voor onbepaalde duur.
  • Een aantrekkelijk loon en verlofstelsel.
  • Aanstelling in niveau B – salarisschaal B1-B3.
  • Mogelijkheid tot overname van ervaring in de openbare en private sector.
  • Je krijgt de kans opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en te groeien in je job.
  • Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van 1 jaar.

HOE SOLLICITEREN ?


Solliciteren kan tot 17 oktober 2021. Richt je motivatiebrief met uitgebreid cv, het gevraagde diploma en recent uittreksel uit het strafregister via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be.

Raadpleeg de infobrochure.

Verdere info kun je bekomen bij de adjunct-algemeen directeur mevrouw Cathérine Vandewalle (tel. 050/81 01 80) of bij de personeelsdienst via 050/81 01 57 of via personeelsdienst@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:30/09/2021)
Nieuws /