VACATURE DEELTIJDS ASSISTENT GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK
Bibliotheek Jabbeke is voor een zwangerschapsvervanging op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde collega die snel in dienst kan komen.

Als bibliotheekassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je begeleidt hen in hun zoektocht naar informatie, cultuur en ontspanning. Je ontwikkelt en begeleidt promotieactiviteiten, scholenwerking, vormingsmomenten en denkt mee over nieuwe initiatieven. Je verzorgt de lenersadministratie en ondersteunt in het management van de collectie.

Je bent erg flexibel en bereid avond- en weekendwerk op te nemen. Je uurrooster wordt in overleg opgesteld, rekening houdend met de openingsuren van de bibliotheek, je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Wij zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in een bibliotheek. Beschik je over het certificaat initiatie bibliotheek-, documentatie- en informatiekunde bezitten, dan is dat een pluspunt.

Je bent vlot en klantvriendelijk. Je bent communicatief en ook digitaal sterk, je bent inventief en neemt initiatief. Je kunt goed in team én zelfstandig werken en je hebt een rijbewijs B.

Je werkt in de bibliotheek van Jabbeke. De hoofdbibliotheek is in het Vrijetijdscentrum, Vlamingveld 40 in Jabbeke en er zijn bibliotheekfilialen in Varsenare, Zerkegem en Snellegem. • Je kunt snel in dienst komen.

Wat bieden we aan?


  • Een boeiende, afwisselende job in een dynamisch team en een stimulerende omgeving.
  • Een aantrekkelijk loon en verlofstelsel. Aanstelling in niveau C – salarisschaal C1-C3.
  • Maaltijdcheques per gewerkte dag van 8 uur.
  • Deeltijds dienstverband (30 uur per week).
  • Indiensttreding kan vanaf oktober 2021, met een vervangingscontract voor de duur van de zwangerschaps-en bevallingsrust, eventueel aangevuld met ouderschapsverlof.

Hoe solliciteren?


Solliciteren kan tot 19 september . Richt je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae, recent uittreksel uit het strafregister en het gevraagde diploma via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be. De selectiegesprekken zijn gepland op 22 september 2021.

Raadpleeg de infobrochure. Meer info kun je bekomen bij de bibliothecaris Peggy Truyen (tel. 050/81 01 60), bij de personeelsdienst via 050/81 01 57 of via personeelsdienst@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:9-9-2021)
Nieuws /