BUITENSPEELDAG 2021 UITGESTELD - ALTERNATIEVE ACTIVITEITEN TUSSEN 19 EN 25 APRIL
Naar aanleiding van de huidige coronacijfers en geldende maatregelen is de jeugddienst genoodzaakt de buitenspeeldag, die gepland stond op 21 april, te annuleren. Deze wordt uitgesteld naar een latere datum, dichter bij de zomer als de situatie het toelaat.

Maar niet getreurd! Dit betekent echter niet dat er niets zal te doen zijn in deze week! De jeugddienst heeft zijn uiterste best gedaan om coronaproof buitenspeel-alternatieven te voorzien, die je samen met het gezin kan doen!

BUITENSPEEL-CHALLENGES

Om alle kinderen en jongeren uit hun kot te lokken werden er buitenspeelchallenges bedacht! Het is de bedoeling dat de Jabbeekse jeugd zoveel mogelijk uitdagingen volbrengt tijdens de buitenspeelweek van 19 tot 25 april. En je kan er nog iets leuks mee winnen! Maar hoe dan?

 • Neem een foto/video terwijl jij challenges aan het uitvoeren bent.
 • Stuur deze door naar jeugddienst@jabbeke.be met vermelding van jouw naam, leeftijd en contactgegevens (gebruik eventueel WeTransfer als de bestanden te groot zouden zijn)
 • Er zullen 50 gelukkigen geloot worden die een leuke buitenspeel-goodiebag zullen winnen!
 • DOE DUS MEE EN GRIJP JE KANS OM EEN GOODIEBAG TE WINNEN!

  Opgelet: deze activiteit is enkel voor kinderen en jongeren

  JABBEKE WANDELT - 1000 KM CHALLENGE

  Tijdens de week van de buitenspeeldag willen we niet alleen kinderen en jongeren stimuleren om naar buiten te komen, maar alle Jabbekenaars!

  Daarom dagen we alle inwoners uit om samen 1000 km te wandelen in één week!

  Wil jij deze uitdaging aan gaan en samen dit uitdagende doel bereiken?

  Registreer dan jouw kilometers via een stappenteller tijdens de week van 19 tot 25 april. Neem na deze week een screenshot van jouw totaal aantal kilometers en stuur dit door naar jeugddienst@jabbeke.be

  KOM NOG EENS UIT JOUW KOT EN DOE MEE!!!

  #jabbekewandelt #1000kmchallenge  (laatst gewijzigd:12-4-2021)
  Nieuws /