WEEK EN DAG VAN DE ZORG - 15/03 tot 21/03
Dit jaar geen opendeurdag omwille van de Corona-pandemie maar wel een feestdag voor de mensen van de zorg. Met de campagne ‘Ik hou van u’ brengen we een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen.

We starten tijdens de Week van de Zorg op maandag 15 maart en eindigen met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. We doen dat door te informeren en te verbinden. We gaan zingen, babbelen, elkaar ontmoeten en zoveel meer. Kortom, we maken er een echt feest van!

Doe mee aan de zangchallenge ‘Ik hou van u’

Niets is zo plezant als samen zingen, niet is zo hartverwarmend. Doe ook mee aan de zangchallenge en zing op zondag 21 maart om 12u00 vanuit de deur samen met jouw bubbel (buren, vrienden, familie, collega’s) het bekende nummer ‘Ik hou van u’ van Noordkaap. Allemaal samen met gans Vlaanderen.

Via www.dagvandezorg.be/zing-mee kan je de originele versie van ‘Ik hou van u’ downloaden. Ideaal als muzikale begeleiding en ondersteuning.

Doe je mee?

Laat het weten als jouw straat mee doet aan de challenge via karlien@dagvandezorg.be. Misschien komt er dan wel een TV ploeg langs!(laatst gewijzigd:15-3-2021)
Nieuws /