PROPERE GEMEENTE - INFOBERICHT AFVALOPHALING
Eind vorig jaar ontving iedereen een nieuwe afvalkalender 2021 in de brievenbus.

Deze kalender omvat informatie over het recyclagepark, de sorteerregels en uiteraard ook het kalendergedeelte.

Iedereen leeft graag in een nette gemeente. Mogen we daarom nog eens benadrukken dat afval aanbieden ten vroegste kan de avond voor de ophaaldag vanaf 18u00 .

Belangrijk om te weten is dat de ophaalregeling gewijzigd is en dat er door IVBO gewerkt zal worden met volgende regeling:

  • 1 vaste ophaaldag voor restafval en dit steeds op donderdag en dit voor de ganse gemeente.
  • de inzameling Papier & Karton en PMD wordt afwisselend opgehaald op maandag. Door ophalingen Papier & Karton elke 2 weken te voorzien zal dit voor uw comfort zeker een verbetering zijn en kan er hierdoor optimaal gebruik gemaakt worden van de huis-aan-huis inzameling.
  • het groenafval wordt opgehaald op vrijdag afwisselend tussen de 2 sectoren op vrijdag. Deze 2 sectoren zijn Jabbeke+Stalhille+Zerkegem (sector 1), Varsenare+Snellegem (sector 2).

Hou je brievenbus dus goed in de gaten en mis de kalender niet. Geef hem een goed zichtbaar plekje en gebruik hem te volle!

Wenst u liever gebruik te maken van de Recycle app??

Afvalkalender gemeente Jabbeke-Stalhille-Zerkegem
Afvalkalender gemeente Varsenare-Snellegem

Mocht je de afvalkalender om de één of andere reden niet krijgen dan kan je een kalender bekomen aan het onthaal in het gemeentehuis van Jabbeke of kunt deze hier downloaden.

Voor vragen over de huis-aan-huis inzameling kunt u terecht bij IVBO via het gratis nummer 0800/97.238 of richt je mail naar info@ivbo.be(laatst gewijzigd:29-1-2021)
Nieuws /