VACCINATIECENTRA EERSTELIJNSZONE WE40 BEKEND GEMAAKT
Binnen de eerstelijnszone WE40 moesten Jabbeke, Zedelgem, Oostkamp en Beernem tot een overeenkomst komen voor de oprichting van vaccinatiecentra in de regio. Na overleg met de lokale besturen werd er gekozen om dit voor Jabbeke en Zedelgem te organiseren in de Groene Meersen te Zedelgem. Er werd voor deze locatie gekozen wegens de centrale ligging, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de nodige aanwezige voorzieningen en de mogelijkheden tot opschaling.

Gemeente Jabbeke zal hierin het passende initiatief nemen voor de begeleiding van het vaccinatiegebeuren en in het bijzonder met betrekking tot vervoer voor minder mobiele inwoners.

Momenteel wordt alles grondig voorbereid in samenwerking met gemeente Zedelgem zodat de vaccinaties (vermoedelijk begin maart) vlot van start kunnen gaan. We houden jullie op de hoogte van verdere stappen.

Bent u medisch geschoold en wilt u graag uw steentje bijdragen in de vaccinatiecentra? Surf dan naarwww.helpdehelpers.be en stel u kandidaat.(laatst gewijzigd:13-1-2021)
Nieuws /