VACATURE PROJECTCOÖRDINATOR VLOETHEMVELD
Op grensgebied van buurgemeenten Zedelgem en Jabbeke bevindt zich Vloethemveld. Dit voormalig militair domein is niet alleen op vlak van natuur een parel die behoort tot het Europees netwerk van beschermde natuurgebieden, maar heeft ook een belangrijke historische waarde door de aanwezigheid van een voormalig krijgsgevangenenkamp.

Zie ook dit filmpje.

Door de gemeenten Zedelgem en Jabbeke wordt samen met het Agentschap Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij sterk geïnvesteerd in Vloethemveld om het overgebleven erfgoed op dit domein en de waardevolle natuur te conserveren en om de bezoekers te onthalen.

Voor de verder opvolging van dit project zoeken wij een:

Projectcoördinator Vloethemveld (m/v) - niveau A1a-A3a, 4/5de tewerkstelling

Als projectleider van natuur- en erfgoedsite Vloethemveld sta je in voor de sturing en opvolging van het project Vloethemveld voor de gemeenten Zedelgem en Jabbeke: de organisatie en opvolging van het onthaal van bezoekers en het technisch en organisatorisch beheer van erfgoedrelicten. Je creëert een lokaal draagvlak door het op poten zetten van een vrijwilligerswerking, het stimuleren van de samenwerking met de lokale economische en toeristische sector.

Jouw profiel

Je hebt een sterke affiniteit met het werkveld door opleiding of opgedane werkervaring. Je kan goed plannen en organiseren. Je kan een visie ontwikkelen. Je neemt het initiatief en je hebt de overtuigingskracht om deze visie te realiseren en dit in samenwerking met andere diensten en partners. Je bent in het bezit van een masterdiploma.

Wij bieden:

Een functie met een gevarieerde en uitdagende jobinhoud. Een contract bepaalde duur( met zeer grote kans tot omvorming naar contract onbepaalde duur), een marktconform salaris (weddeschaal A1a-A3a) aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en bijdragen 2de pensioenpijler.

Interesse?

Kandidatuurstellingen met je motivatie, vergezeld van CV en kopie diploma moeten ingediend worden via de link op deze website en dit uiterlijk op 8 januari 2021.

Er wordt een werfreserve aangelegd geldig voor drie jaar.(laatst gewijzigd:18-12-2020)
Nieuws /