DE LIJN VERLENGT PAUZEKNOPACTIE EN LANCEERT DRUKTEBAROMETER
Tijd is kostbaar en je bepaalt zelf wat je ermee doet. En als je graag gaat waar je wilt, wanneer en hoe het je uitkomt, dan wil je ook een aangepast abonnement. Daarom heeft je jaarabonnement voortaan een pauzeknop. Dus als je morgen eens niet op bus of tram springt, kan je je abonnement pauzeren. Registreer je vóór 1 februari 2021. Handig toch?

Heb je nog geen jaarabonnement? Dan is dit een extra reden om er eentje te kopen of om je oude te verlengen. Want zo’n pauzeknop? Dat is té handig om te laten liggen.

Klik hier om je abonnement te pauzeren.

Hoe werkt de pauzeknop?


Hiermee pauzeer je je jaarabonnement voor maximum 20 dagen. Een snipperdagje of liever een langere periode? Het mag allemaal! Jij kiest zelf hoeveel en wanneer je pauze neemt. Weekends, schoolvakanties en officiële feestdagen zijn de uitzonderingen op de regel. De actie loopt tot en met 2 april 2021. Dan nemen we terug contact met je op, want wij betalen je pauzedagen terug. We rekenen het bedrag uit en storten dit op het rekeningnummer dat je ons dan geeft.

Hoe druk is het op je bus of tram?


Meer dan ooit moeten we mekaar beschermen. Om jou en onze chauffeurs een vlotte en veilige rit te bezorgen, namen we al heel wat extra maatregelen. Nu gaan we nog een stapje verder. We introduceren onze druktebarometer: een handige tool waarmee je kan zien hoe druk het is op de bus of de tram die je wil nemen. Meer info op https://www.delijn.be/nl/routeplanner/druktebarometer/index.html.(laatst gewijzigd:7-12-2020)
Nieuws /