BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG SCHAKELT NAAR CODE ORANJE
Als gevolg van de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen in ons land schakelt de kinderopvang vanaf woensdag 14 oktober over van code geel naar oranje. Ook binnen de Huizen van het Kind en de consultatiebureaus wordt er naar code oranje geschakeld.

Net zoals iedereen wil dat de scholen openblijven in het belang van de kinderen en jongeren, is het ook belangrijk dat de kinderopvang openblijft. Zowel in code oranje als code rood blijven alle kinderen welkom, tenzij ze ziek zijn of in verplichte thuisisolatie verblijven. Dit is in het belang van alle gezinnen en zeker van de meest kwetsbare. Verder wordt fysiek contact met externen in de opvang zoveel mogelijk vermeden.

We benadrukken graag nog eens het belang om geen zieke kinderen naar de opvang te brengen en het advies van de arts steeds op te volgen.

Aan de ouders wordt gevraagd om niet in de speelruimtes van de opvang te komen en steeds een mondmasker aan te hebben bij het brengen en ophalen van de kinderen. Ouders die vragen hebben over hun kind of de opvang, kunnen een afspraak maken.(laatst gewijzigd:13-10-2020)
Nieuws /