STRUCTUREEL ONDERHOUD AAN DE N367 - GISTELSTEENWEG
AWV heeft structurele werken gepland in de N 367 (Gistelsteenweg) en dit tussen de rotonde Okay en de brug over de E40. De werken omvatten het vernieuwen van de toplaag en lokaal de onderlaag van de bitumineuze verharding. Er wordt gefreesd tot maximaal 11cm diep en asfalt terug geplaatst.

Dit op twee locaties:

 • Locatie A: Gistelsteenweg, tussen brug E40 en Kerkeweg, N367, kmpt 6.700 tot kmpt 6.870
 • Locatie B: Gistelsteenweg, tussen Kerkeweg en rotonde Okay, N367, kmpt 7.090 tot kmpt 7.600

De werken worden gepland in 2 fasen (fase 1 rijrichting Jabbeke en fase 2 richting Brugge). De fases worden na elkaar uitgevoerd zonder onderbreking. Zonder weerverlet zullen de werken 5 werkdagen in beslag nemen.

De werken zullen aanvangen op maandag 17/08/2020.

Volgende omleidingen worden voorzien:

 • Fietsers

  Voor beide rijrichtingen met de fiets wordt gebruik gemaakt van de fiets en voetgangersbrug over de E40 thv de kasteeldreef: Halfweghuisstraat - Kasteeldreef - Oudenburgweg - Nieuwenhovedreef.

  De fietsers worden thv het rond punt aan de overzijde gestuurd van de Gistelsteenweg. Het fietspad aan de noordzijde langs de Gistelsteenweg tussen het rond punt en de Halfweghuisstraat wordt dus tweerichtingsfietspad.

  De fietsers komende uit de Kerkeweg mogen niet rechtsaf of linksaf inslaan. Deze moeten rechtdoor de Gistelsteenweg oversteken en de Kerkeweg vervolgen om zo de omleiding te volgen via de Kasteeldreef. Deze omleiding geldt gedurende de beide fasen.

 • Verkeer

  • Verkeer vanuit Brugge richting Jabbeke: doorgaand op 1 rijstrook op de Gistelsteenweg, N367. Tijdens fase 1 op de aflopende rijstrook, tijdens fase 2 op de oplopende rijstrook.
  • Verkeer vanuit Jabbeke richting Brugge:

   - Omleiding via Isenbaertstraat, Eernegemweg, Bosweg, Doornstraat, Beisbroekdreef. Tijdens deze omleiding zal in deze straten (behalve de Eernegemweg) eenrichtingsverkeer ingesteld worden. De Eernegemweg blijft tweerichtingsverkeer.

   - omleiding via E40 via afrit Loppem

Aanvullende documenten
(laatst gewijzigd:27-7-2020)
Nieuws /