VACATURE GEMEENTE JABBEKE - DESKUNDIGE HR
Lokaal bestuur Jabbeke zet volop in op de ontwikkeling van de organisatie. Voor de verdere professionalisering van het personeelsbeleid zijn wij op zoek naar een deskundige HR in contractueel verband (B1-B3).

FUNCTIE


We zijn een organisatie in beweging, met focus op een sterke samenhang tussen de verschillende diensten van gemeente en OCMW. Ook binnen de personeelsdienst worden de processen steeds fijner op mekaar afgesteld en jij helpt die groeiende samenwerking mee vorm geven.

Tot je takenpakket behoren onder meer:
 • Je staat in voor de personeelsadministratie van a tot z en voor een correcte loonadministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat
 • Je bent aanspreekpunt voor medewerkers van gemeente en OCMW op vlak van personeelszaken
 • Je organiseert en biedt ondersteuning bij selectieprocedures
 • Je helpt mee HR-projecten implementeren en optimaliseren (aanwezigheidsbeleid, feedbackgebeuren, personeelsblad….)
 • Je blijft op de hoogte van de HR-evoluties en veranderende wetgeving
 • Je rapporteert aan de adjunct-algemeen directeur en de personeelsbeleidscoördinator

PROFIEL


Voor de vacature deskundige HR wordt volgend profiel omschreven:
 • Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in personeelswerk. Heb je al gewerkt in een HR- omgeving of bij een lokaal bestuur, dan is dat mooi meegenomen.
 • Je hebt verfrissende ideeën om een professioneel HR-beleid mee te helpen uitbouwen. Je bent een echte trekker in de veranderingsprocessen in jouw domein.
 • Je bent een teamspeler, enthousiast en positief ingesteld.
 • Je zet je dagelijks in voor een optimale dienstverlening. Je werkt vlot met Office, bent administratief sterk en zorgt dat de dossiers van medewerkers correct en discreet worden afgehandeld.
 • Je hebt basiskennis van de wetgeving rond personeel, sociale wetten en lokale besturen; kennis van de besluiten rechtspositieregeling en van de algemene management- en HRM-technieken
 • Je kunt snel in dienst komen
 • Je hebt een rijbewijs B

AANBOD


Een boeiende en uitdagende functie in een organisatie in beweging. Competitief verloningspakket in de salarisschaal B1-B3. Voltijdse tewerkstelling (38 uur) - ook een 4/5e invulling (32 uur) is bespreekbaar. Indiensttreding vanaf 1/09/2020. Contract van zes maand, gevolgd door onbepaalde duur bij gunstige evaluatie. Aanleg wervingsreserve van 1 jaar. Tal van aanvullende voordelen: maaltijdcheques (8 euro) - 35 vakantiedagen - hospitalisatieverzekering - vergoeding woon-werkverkeer – tweede pensioenpijler Voor de bepaling van je loon houden we rekening met je werkervaring bij de overheid (volledig) en uit de privésector of als zelfstandige (6 jaar). Relevante ervaring wordt volledig meegenomen.

HOE SOLLICITEREN?


Solliciteren kan tot 15 juli 2020. Richt je motivatiebrief met uitgebreid curriculum vitae en het gevraagde diploma via e-mail aan gemeentehuis@jabbeke.be.

De selectiegesprekken zijn gepland op donderdag 6 augustus 2020. Psychotechnische proeven zijn voorzien op 10 en/of 11 augustus. Als zich meer dan 10 kandidaten aanbieden, gebeurt een voorafgaande selectie op basis van een screening van het curriculum vitae en de motivatiebrief.

Raadpleeg de infobrochure . Verdere info kun je bekomen bij de personeelsdienst (Ann Gheeraert – tel. 050/81 01 52) en de adjunct-algemeen directeur, mevrouw Cathérine Vandewalle, (050/81 01 80) of via gemeentehuis@jabbeke.be.(laatst gewijzigd:15/06/2020)
Nieuws /