KERMISWEEKEND JABBEKE WORDT GEANNULEERD WEGENS COVID-19
Het college van burgemeester en schepenen besliste in zitting van 18 mei 2020 in navolging van de coronacrisis en bijhorende maatregelen dat alle gemeentelijke of gemeentelijk ondersteunde evenementen en activiteiten tot en met 31 augustus worden geannuleerd.

De federale maatregelen die werden genomen in het kader van de bestrijding van het coronavirus in en aansluitend voor evenementen lopen momenteel, met een reële mogelijkheid van verlenging. Ook na deze periode blijft het afwachten of activiteiten al dan niet zullen worden toegelaten en onder welke vorm.

Omwille van de onzekerheid over het feit dat gemeentelijke of gemeentelijk ondersteunde evenementen en activiteiten aldus mogen doorgaan, wordt deze beslissing genomen. Dit zorgt ervoor dat er zowel voor de mensen als middelen die hiervoor dienden te worden ingezet organisatorisch duidelijkheid wordt verschaft.

Het college van burgemeester en schepenen heeft aldus beslist dat de avondmarkt (28 augustus), de gezinsnamiddag (29 augustus), de Nacht van Jabbeke Xclusive (29 augustus) en het FoodtruckFestival Jabbeke (30 augustus) uit veiligheidsoverwegingen niet kunnen doorgaan.

Het kermisweekend Jabbeke wordt integraal verplaatst naar 27, 28 en 29 augustus 2021. Er wordt hard gewerkt om het programma van 2020 te behouden.

Het college van burgemeester en schepenen dankt u voor uw begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.(laatst gewijzigd:22-5-2020)
Nieuws /