GEMEENTE LANCEERT CAMPAGNE 'KOOP LOKAAL IN JABBEKE EN WIN!'
De coronacrisis treft niet alleen individuen maar ook onze lokale economie. Zo zijn tal van lokale handelaars noodzakelijkerwijs gedwongen om hun zaak te sluiten of waren ze alvast enige tijd gesloten. De gemeente Jabbeke wil dan ook op alle mogelijke manieren een ondersteuning bieden.

In een eerste fase kregen de voedingswinkels, bakkers, slagers en apotheken raam- en vloerstickers ter verduidelijking van de maatregelen en de social distancing. Dit aanbod wordt uitgebreid naar elke lokale handelaar die terug kan opstarten.

Daarnaast werd er via de website www.jabbeke.be/corona een afzonderlijke sectie uitgerold ter informatie voor de lokale handelaar en lokale economie. Onder het onderdeel handelaars werd tevens een lijst opgenomen van alle lokale handelaars die een takeaway (in het segment voeding) of webshop aanbieden (algemeen).

In een tweede fase wil de gemeente Jabbeke de lokale economie verder ondersteunen door het lanceren van de campagne ‘Koop lokaal in Jabbeke en win’, met als doel zoveel mogelijk mensen te stimuleren hun inkopen lokaal te doen.

Deelnemen aan de campagne kan op een eenvoudige manier: neem een originele selfie bij een lokale ondernemer waar je iets hebt gekocht en stuur de foto door via mail (selfie@jabbeke.be) of via de berichtenbox van de gemeentelijke facebookpagina (www.facebook.com/GemeenteJabbeke).

De campagne loopt tien weken (van 11 mei tot en met 19 juli). Elke week worden twee winnaars geloot die een waardebon winnen van elk 50 euro. Deze waardebon kan uiteraard enkel worden besteed bij de lokale handelszaken.

De campagne vervangt de reguliere campagne ‘Koop in mei bij mij’.

Download hier de affiche(laatst gewijzigd:2-5-2020)
Nieuws /