BIBLIOTHEEK JABBEKE GESTART MET AFHAALDIENST
De gemeentelijke bibliotheek en haar filialen blijven tot nader order gesloten. Vanaf 6 april wordt er evenwel gestart met een eigen afhaaldienst, met uiteraard voorop alle veiligheidsmaatregelen voor zowel de bewoner als het personeel.

Gebruik maken van de afhaaldienst kan in drie eenvoudige stappen :
  • KIES een verrassingspakket spannende boeken, romantische films, stripverhalen,,... van maximum zes materialen. Wil je een specifieke titel uitlenen dan zoek je eerst in de catalogus en check of de titel momenteel aanwezig/beschikbaar is in de gemeentelijke bibliotheek Jabbeke.

  • BESTELLEN kan door een een mail (bibliotheek@jabbeke.be) te sturen of door telefonisch contact op te nemen (050/81 01 60) om je materialen te bestellen. Vermeld zeker je naam, adres en lenersnummer. Bestellen kan van maandag tot vrijdag (10u-16u) en op zaterdag (10u-12u). Opgelet: afhalen kan pas de daaropvolgende dag. Het eerste bestelmoment start op 6 april van 10u-16u.

  • AFHALEN kan de dag na de bestelling in de inkomsas van het Vrijetijdscentrum Jabbeke en dit van maandag tot vrijdag (14u-16u) en op zaterdag (11u-12u). De gevraagde materialen worden in een papierzak met je naam geplaatst. Slechts één ontlener mag zich op hetzelfde moment in de inkomsas begeven en er moet afstand gehouden worden bij het wachten. Een eerste afhaalmoment is mogelijk op 7 april van 14u tot 16u.

  • TERUGBRENGEN kan op eenzelfde manier van maandag tot vrijdag (14u-16u) en op zaterdag (11u-12u). Ook hier geldt dat er slechts één ontlener op hetzelfde moment zich in de inkomsas mag begeven en er afstand gehouden moet worden bij het wachten.
  • Niet alleen actieve leden van de bibliotheek, ook alle inwoners van Jabbeke die nog geen lid zijn van de bibliotheek zijn van harte welkom in de afhaaldienst.(laatst gewijzigd:20-4-2020)
Nieuws /