STRUCTUREEL ONDERHOUD OP- EN AFRIT E40 GISTEL UITGESTELD
Normaal gezien zouden maandag 9 maart structurele onderhoudswerken starten aan de op- en afrit nr. 5 Gistel op de E40 in de rijrichting Brussel. Maar de weersvoorspellingen geven ook voor die week veel regen aan waardoor de werken niet kunnen starten. AWV zoekt naar een nieuwe startdatum. Van zodra die gekend is volgt een nieuw persbericht.

De op- en afrit nr. 5 Gistel in de rijrichting Brussel krijgen een nieuwe toplaag en nieuwe markeringen.

De rechterrijstrook op de E40 richting Brussel zal ter hoogte van het op- en afrittencomplex Gistel niet beschikbaar zijn. Tijdens de werken zullen zowel de oprit als de afrit Gistel in de rijrichting Brussel volledig afgesloten zijn voor alle verkeer.

Wie de E40 wil oprijden richting Brussel moet omrijden via de N33, N358 (langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort) en de A10 in Oudenburg om zo naar de E40 te rijden.

Wie de E40 in de rijrichting Brussel wil verlaten moet doorrijden tot de afrit Jabbeke om daar een keerbeweging te maken.

De lichtenregeling aan het Gistels Kasseitje zal worden aangepast tijdens de werken om het verkeer vlotter te laten doorstromen.

De timing is nog te bepalen.

Meer informatie?


Vera Daniels
Woordvoerder Agentschap Wegen en Verkeer
(t) 0499/55 67 33
veva.daniels@mow.vlaanderen.be(laatst gewijzigd:2-3-2020)
Nieuws /