CREATIEVE BEELDATELIERS VOOR KINDEREN 2019-2020
Voor het werkingsjaar 2019-2020 worden opnieuw creatieve ateliers beeldende en audiovisuele kunsten voor kinderen ingericht in SPC Hof ter Straeten en het Vrijetijdscentrum.

BEELDATELIER


Tekenen, schilderen, boetseren.. je gaat aan de slag met kleur, lijn, vorm, materialen en je eigen creativiteit en fantasie. Daarbij zijn onze enthousiaste en gedreven leerkrachten jouw gids. Je leert jezelf beeldend uit te drukken in een eigen beeldtaal. Ook ontmoet je kunstenaars, technieken en diverse beeldende elementen. Op een speelse manier leer je kijken naar en genieten van kunst waardoor je zelf je grenzen verlegt.

Academie beeldateliers vind in het Vrijetijdscentrum te Jabbeke en het SPC Hof ter Straeten te Varsenare.

BEELDATELIER - TEKENFILM


Zin om je fantasie tot leven te laten komen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je doorloopt alle productiefases van een tekenfilm. Van personages, figuren, decors, ideeën naar productie en eindfase. De animatie zelf bestaat steeds uit een korte opdracht, waarvoor je verschillende technieken leert gebruiken. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Academie beeldatelier - tekenfilm vind in het Vrijetijdscentrum te Jabbeke.

INSCHRIJVINGEN


De inschrijvingsperiode loopt van 1 juni tot en met 30 september. Leerlingen die het lopend schooljaar reeds zijn ingeschreven hebben tot 1 juli een voorrangsrecht tot inschrijving.

De Academie is gesloten vanaf 1 juli en terug open op 16 augustus 2019. Inschrijven op het secretariaat kan in augustus van maandag t.e.m. vrijdag van 14u tot 20u en op zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u. Inschrijven in juni en september kan tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Je kan gedurende de gehele inschrijvingsperiode online inschrijven via de website www.academiebruggedko.be.

MEER INFORMATIE


Via deze brochure kunt u alle aanvullende informatie vinden.(laatst gewijzigd:25-6-2019)
Nieuws /