BEWONERSINFORMATIE HOLIDAY SUITES TRIATLON 4 AUGUSTUS
Met deze informatie willen de organisatie Traitlon Jabbeke u graag op de hoogte brengen van deze organisatie op zondag 4 augustus 2019. Er zullen twee wedstrijden doorgaan: de 'Holiday Suites Start to Triatlon' voor beginners en lokale sportievelingen en de 'Holiday Suites 111 Triatlon' voor de meer ervaren atleten.

De opbouw start op donderdag 1 en vrijdag 2 augustus 2018 waarvan u geen hinder zult van ondervinden. De afbraak zal op zondag 4 en maandag 5 augustus doorgaan.

Van het gemeentebestuur Jabbeke en Oudenburg ontvingen de organisatie een vergunning voor afwijking op de geluidsnorm en de organisatie van de wedstrijden op zondag 4/8/2019. Voor een vlotte en veilige organisatie van de 111 triatlon en de Start to Triatlon wedstrijden zal er een aangepaste verkeerssituatie (parkeerverbod of éénrichtingsverkeer) zijn van 10u00 tot 20u00 in volgende straten: Kroondreef, Varsenareweg, Constant Permekelaan, Dorpstraat, Caverstraat, Merelstraat, Leeuwerikstraat, Bitterstraat, Monikkenveld, Windmolenstraat, Ettelgemstraat, Gemeneweidestraat, Schoolweg, Noordstraat, Paddegatstraat, Dorpstraat, Schoolstraat, Pompestraat, Vrijboomstraat, Goesmansweg, Pompestraat, Spikkelboorstraat, Paddegatstraat, Gemeneweidestraat, Schooiweg, Torhoutweg, Westraat, Graaf De Renesselaan, Kroondreef en Varsenareweg.

Bovendien wordt het parcours verkeersluw gehouden. Gelieve uw wagen, indien mogelijk, te parkeren buiten het parcours want er zal beperkt doorgaand verkeer mogelijk zijn. Wij vragen om mee te rijden met de wedstrijdrichting als u toch uw woning wenst te verlaten. Er is GEEN verkeer mogelijk tegen de wedstrijdrichting in. De seingevers zullen u aanraden even mee te rijden met de stroom om dan de weg naar uw woning te vinden.

Volgende straten worden gehalveerd: d.w.z. fietsers en wagens krijgen elk 1 vak ter beschikking:
  • Dorpstraat Jabbeke (van café Concordia tot bakkerij Ryckeboer)
  • Dorpstraat Oudenburg (van Vijfwegstraat tot Schoolstraat)
  • Weststraat Jabbeke (van rondpunt Flaminckapark tot rondpunt Avermaete)

Alle straten rond het VTC Jabbeke zullen heel moeilijk bereikbaar zijn of afgesloten zijn. Een doortocht door Jabbeke richting Stalhille zal niet mogelijk zijn. In Oudenburg zal er éénrichtingsverkeer zijn, en dit van de Paddegatstraat tot de Schoolstraat, in de richting van Jabbeke.

De organisatie probeert alles zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, zowel voor u als bewoner, als voor de atleten.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem eerst een kijkje op onze website: www.triatlonjabbeke.be of breng ons op de hoogte via organisatie@triatlonjabbeke.be.(laatst gewijzigd:20-7-2019)
Nieuws /