GRATIS PROBEERACTIE DE LIJN VOOR HET EERSTE SECUNDAIR
Ook dit jaar krijgen jongeren die de overstap maken naar het secundaire onderwijs een gratis abonnement van de Lijn voor de maand september. Hiermee wil de Lijn de kinderen laten kennis maken met het openbaar vervoer en de voordelen van een Buzzy Pazz, het jongerenabonnement van de Lijn.

Een verplaatsing met de bus of tram naar school is veilig, efficiënt en duurzaam. Bovendien kunnen jongeren ondertussen lezen, muziek beluisteren of bijpraten met vrienden.

Ook in de gemeente Jabbeke ontvangen ouders met kinderen geboren in 2007 in juni een brief met informatie over hoe ze dit gratis probeerabonnement kunnen aanvragen. Indien ze zich voor 30 juni met het rijksregisternummer van hun kind registreren op delijn.be/probeeractie, ontvangen ze het probeerabonnement in augustus per post.

Kinderen die niet geboren zijn in 2007, maar ook starten in het secundaire onderwijs, kunnen een aanvraag doen via een afzonderlijk aanvraagformulier, tevens terug te vinden op delijn.be/probeeractie.

Bij vragen kunnen ouders terecht op delijn.be/probeeractie of op het nummer 070/220 200 en via buzzy@delijn.be.(laatst gewijzigd:14-6-2019)
Nieuws /