EINDELOOPBAANPLANNING EN PENSIOENVOORBEREIDING ZELFSTANDIGEN
Dit voorjaar plant Integraal vzw in samenwerking met verschillende beroeps- en sectororganisaties een 3-delige infocyclus over eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding voor zelfstandigen. De sessies richten zich tot zelfstandige 55+ die zich willen voorbereiden op een bedrijfsoverdracht.

Voor de regio Jabbeke gaat de 3-delige informatiecyclus door:

 • in Brugge - Kantoor Liantis, Sint-Clarastraat 48 op maandagavonden 26 april, 6 mei en 13 mei 2019 telkens om 20.00 uur
 • in Eeklo - CM Regiokantoor, Garenstraat 46 op de maandagavonden 18 maart, 25 maart en 1 april 2019 telkens om 20.00 uur
Volgende onderwerpen worden behandeld:

 • 18 maart/29 april
  Mijn pensioen als zelfstandige en mijn sociale zekerheid
  Ziekteverzekering, uitkeringen, voordelen als zelfstandige
 • 25 maart/6 mei
  Opvolging, overlaten, verkopen of stopzetten van mijn zaak?
 • 1 april/13 mei
  Mijn persoonlijke financiële toekomstplanning, successie- en vermogensplanning

De prijs (exclusief btw) voor deelname aan de 3 sessies, een documentatiepakket en dranken, is 95 euro per persoon en 45 euro voor de tweede en volgende inschrijving(en). De deelnameprijs is 100% fiscaal aftrekbaar als beroepskost en geldt voor alle leden/klanten van alle partner- en meewerkende organisaties aan deze sessies.

U kunt online inschrijven via www.denkvroegeraanlater.be of een e-mail sturen naar seminars@integraalvzw.be.

Raadpleeg de website www.denkvroegeraanlater.be voor meer data en locaties van de infosessies en detailinformatie over de onderwerpen die per avond zullen besproken worden.(laatst gewijzigd:7-3-2019)
Nieuws /