INSCHRIJVING SPEELKRIEBELS ZOMERVAKANTIE AUGUSTUS
Inschrijven voor de opvangdagen in de buitenschoolse kinderopvang gebeurt online. Dit gebeurt op eenzelfde manier voor de opvangdagen in de verschillende vakanties.

De inschrijvingen voor de zomervakantie (maand augustus) lopen van 20 juni tot en met 29 juni 2019. Gedurende die periode worden inschrijvingen verwerkt volgens het voorrangsbeleid, vermeld in het huishoudelijk reglement. Nadien kan er enkel nog worden ingeschreven indien de maximale bezetting nog niet is bereikt.

HOE ONLINE INSCHRIJVEN?


Dit kan op een eenvoudige manier door rechtsboven op deze website 'mijn Jabbeke' aan te klikken. Vervolgens kunt u één van de zeven verschillende aanmeldmethodes kiezen om in te loggen. Mocht u voor de eerste keer gebruik maken van het digitaal loket, dient u zich éénmalig te registreren.

Eénmaal ingelogd kunt u tussen de producten kiezen voor 'mijn gemeenteprofiel'. Vul alle gegevens aan en pas uw wachtwoord aan naar een door u gekozen wachtwoord. Opgelet: indien niet alle gegevens zijn ingevuld (bij persoonlijke gegevens) is inschrijven niet mogelijk.

Ga vervolgens terug naar 'mijn Jabbeke' en kies 'inschrijving buitenschoolse kinderopvang'.

U kunt hier een uitgebreide handleiding raadplegen.

AANDACHTSPUNTEN


  • De mail die u ontvangt na het online inschrijven, is enkel een overzicht van de dagen die u heeft aangevraagd. Een week na de inschrijvingsperiode krijgt u een bevestiging van de dagen waarop uw kind(eren) is/zijn ingeschreven. U doet er goed aan deze lijst te controleren.
  • Enkel kinderen die bij ons reeds zijn ingeschreven, kunnen online worden ingeschreven. Wenst u voor de eerste maal gebruik te maken van onze opvang, neem dan contact op met de dienst via ibo@jabbeke.be
  • Wie problemen ondervindt bij het online inschrijven, kan dit melden aan de dienst via ibo@jabbeke.be.

Gelieve rekening te houden met:

Annulaties dienen minimaal 7 dagen op voorhand doorgegeven te worden via ibo@jabbeke.be. Bij een laattijdige opzegging zal een annulatietarief van 50% worden aangerekend. Wie zonder verwittigen niet komt opdagen, betaalt een toeslag van 100%. In beide gevallen is een korting (sociaal tarief, personeelstarief, meerdere kinderen,…) niet meer mogelijk.

Tijdens de zomervakantie is er opvang in de opvanglocaties van Varsenare én Jabbeke.(laatst gewijzigd:20-6-2019)
Nieuws /