LAATSTE FASE WERKEN ISENBAERTSTRAAT
In het kader van de verbeteringswerken in de Isenbaertstraat is men in het stadium van de afwerking van de rijweg. Hiertoe dienen nog asfalteringswerken te worden uitgevoerd.

Op vrijdag 19 oktober 2018 wordt de bestaande toplaag van de asfalt afgefreesd over de volledige lengte van de Isenbaertstraat. Tijdens de uitvoering van deze werken zal de Isenbaertstraat moeilijk bereidbaar zijn.

Op maandag 22 en dinsdag 23 oktober 2018 wordt de definitieve toplaag geplaatst over de volledige lengte van de Isenbaertstraat. De werken starten vanaf de Eernegemweg en gaan zo verder richting Gistelsteenweg. De eerste dag wordt er asfalt aangebracht tot voorbij huisnummer 32. De tweede dag wordt de rest richting Gistelsteenweg geasfalteerd.

Tijdens deze werken zullen de Isenbaertstraat en de Boterstraat (vanaf de Jabbeke-beek tot aan de Isenbaertstraat) niet berijdbaar/bereikbaar zijn. Pas na de afkoelingsfase (op 24 oktober 2018) zal de rijweg opnieuw worden opgengesteld.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de heer Claude Dezuttere (0496/59 51 11) of via gemeentehuis@jabbeke.be.

Langs deze weg verontschuldigen wij ons voor de onvermijdelijke hinder die deze werken met zich meebrengen.(laatst gewijzigd:18-10-2018)
Nieuws /