EEN RENOVATIECOACH VOOR UW RENOVATIEBEGELEIDING
Betaal jij ook te veel voor energie? Heb je er al aan gedacht om je woning energiezuiniger te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Jabbeke helpt je gratis deze vragen beantwoorden dankzij onze renovatiecoach.

Vervang je nu best de ramen, isoleer je het dak of plaats je eerst een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep? De renovatiecoach helpt je als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet je gericht op weg.

Wat is renovatiebegeleiding?


Bij renovatiebegeleiding krijg je thuis een renovatiecoach op bezoek. Die coach maakt een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens deze renovatiebegeleiding worden verschillende opmetingen uitgevoerd, waaronder een gevelscan met een warmtecamera.

Goed nieuws!


Jabbeke heeft zo’n renovatiecoach aangeworven die de bewoners zal begeleiden tijdens het traject. De renovatiecoach wil vooral 60-plussers in oudere woningen begeleiden, maar het spreekt voor zich dat iedereen die zijn of haar woning wil renoveren aanspraak maakt op gratis advies.

Voorwaarden


De woning waarvoor je renovatiebegeleiding aanvraagt moet gelegen zijn op het grondgebied van Jabbeke.

Procedure


  • Geef je gegevens bij voorkeur door via mijn Jabbeke - 'aanvraag afspraak renovatiecoach' of telefonisch via de dienst Onthaal van de gemeente (050/81 02 11) of per mail E-MAIL renovatiecoach
  • De renovatiecoach neemt zelf contact met je op wanneer er voor jou mogelijkheden zijn om de afspraak effectief vast te leggen.

Kostprijs


Deze begeleiding is gratis.(laatst gewijzigd:13/12/2018)
Nieuws /