MEER DAN 96 REGISTRATIES ALS ORGAANDONOR OP 23 SEPTEMBER
Update:Op zondag 23 september registreerden er in het gemeentehuis Varsenare meer dan 96 mensen zich als orgaandonor. We danken onze bevolking alvast voor deze geweldige opkomst. Nog niet geregistreerd? Geen probleem, u kunt zich alsnog dagelijks tijdens de openingsuren van het gemeentehuis laten registreren.

Frances Lefebure had het afgelopen jaar een missie. Een geheime missie. Samen met een groep tv-makers probeerde ze van ons land een betere plek te maken. Is het leven hier dan zo slecht? Zeker niet. Maar we worden elke dag geconfronteerd met problemen. In het nieuws, op sociale media of gewoon thuis. En of deze problemen nu groot of klein zijn, het komt er altijd op neer: als niemand iets probeert, verandert er zeker niets. Daarom deden Frances en haar team een poging om het leven hier een tikkeltje aangenamer te maken. En daarvoor gingen ze ver.

Wie gisteren het programma 'Make Belgium Great Again' heeft gezien weet ondertussen wat het belang van orgaandonatie is. Er is immers een groot tekort aan organen. Organen die levens kunnen redden. Om te helpen dit tekort te verkleinen, opent het gemeentehuis Varsenare op zondag 23 september van 9u tot 16u uitzonderlijk de deuren. Op die manier kunt u zich als orgaandonor registreren. We hopen u alvast te mogen begroeten.(laatst gewijzigd:19-9-2018)
Nieuws /